3 σημάδια που δείχνουν ότι ταιριάζεις με αυτόν που βγαίνεις

3 σημάδια που δείχνουν ότι ταιριάζεις με αυτόν που βγαίνεις

Πραγματικά δεν ξέρω εάν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από τον ενθουσιασμό που...έχεις όταν αρχίσεις να βγαίνεις με κάποιον που σου αρέσει. Οι «πεταλούδες» στο στομάχι, το μούδιασμα στις παλάμες και αυτός ο ιδρώτας όταν τον βλέπεις να μπαίνει στο δωμάτιο ή όταν σε ακουμπάει χωρίς να το περιμένεις. 

Όταν σου αρέσει κάποιος σχεδόν ό,τι κάνει σου φαίνεται ενδιαφέρον και όσο και αν ταιριάζεις «στα χαρτιά» με τον άλλο, εάν δεν υπάρχει αυτή η σπίθα που δημιουργεί η χημεία, είναι δύσκολο να δημιουργηθεί μια ενθουσιώδης σχέση που σε ολοκληρώνει.

Κάποιες φορές όμως νομίζεις ότι είναι δύσκολο να καταλάβεις εάν έχεις πραγματικά χημεία με το νέο σου φλερτ, γι’αυτό εμείς σου παραθέτουμε τα 3 σημάδια που σου δείχνουν εάν υπάρχει στη σχέση σας.

Έχετε την ίδια αίσθηση χιούμορ.
Μπορεί να ακούγεται κλισέ όμως το γέλιο είναι πραγματικά το καλύτερο «φάρμακο». Όσο και να έλκεσαι σωματικά από έναν άνθρωπο, εάν δεν γελάτε όταν είστε μαζί είναι δύσκολο να χτίσετε μια διασκεδαστική σχέση με διάθεση για φλερτ, επίσης το να μπορείς να γελάς με τον άλλον προϋποθέτει το να νιώθεις άνετα μαζί του.

Κάνετε «βαθυστόχαστες» συζητήσεις.
Δεν χρειάζεται να συζητάτε τα μυστήρια της ζωής και να προσπαθείτε να τα λύσετε, όμως όταν οι συζητήσεις σου με τον άλλο είναι λίγο πιο «βαθιές» από το πως περνάς στη δουλειά σου και ποιο είναι το αγαπημένο σου σημείο για διακοπές, αλλά αφορούν σημαντικά πράγματα για εσάς που σας κάνουν ευάλωτους, σημαίνει ότι έχετε μια καλή και βαθύτερη επικοινωνία και όχι επιφανειακή.

Άκου το ένστικτο σου.
Κάποιες φορές μπορεί να βγαίνεις με κάποιον και όλα να είναι «καλά» όμως διαισθαντικά να μην αισθάνεσαι «ασφαλής» μέσα στην κατάσταση που βιώνεις και κάτι να μην σου πηγαίνει καλά. Συνήθως όταν κάτι είναι σωστό το αισθάνεσαι και δεν υπάρχουν εμπόδια.


Πηγή
epirusblog.gr
5 of 5
3 σημάδια που δείχνουν ότι ταιριάζεις με αυτόν που βγαίνεις
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2516833784938976344
item