Πρέβεζα: Ο Δήμος Πρέβεζας τίμησε το 1ο ΕΠΑΛ για την συμμετοχή και τη διάκρισή του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διαστημικής. Πρέβεζα: Ο Δήμος Πρέβεζας τίμησε το 1ο ΕΠΑΛ για την συμμετοχή και τη διάκρισή του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διαστημικής. | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ο Δήμος Πρέβεζας τίμησε το 1ο ΕΠΑΛ για την συμμετοχή και τη διάκρισή του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διαστημικής.

Πρέβεζα: Ο Δήμος Πρέβεζας τίμησε το 1ο ΕΠΑΛ για την συμμετοχή και τη διάκρισή του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διαστημικής.

Την ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Πρέβεζας "Μικρή Αρκτος" η οποία κατάφερε να κερδίσει μια πολύ σημαντική διάκριση στον πανελλήνιο σχολικό διαγωνισμό διαστημικής κατακτώντας το τρίτο βραβείο, δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης. 

Τα παιδιά συνοδευόμενα από το διευθυντή του σχολείου Γιάννη Θεοφάνους και τους
υπεύθυνους εκπαιδευτικούς Σταύρο Φώτογλου και Βασίλη Ρόβα δέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση των Σχολικών Επιτροπών και του Δήμου Πρέβεζας για την επίσκεψη στο Δημαρχείο, όπου τους απονεμήθηκαν έπαινοι για την συμμετοχή και τη διάκριση στον πανελλήνιο διαγωνισμό.


Την ομάδα υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης και και η εντεταλμένη σύμβουλος Παιδείας του Δήμου Ελευθερία Αγγέλη, οι 
οποίοι τους ευχαρίστησαν θερμά για το έργο τους υπογραμμίζοντας ότι η διάκρισή τους έκανε περήφανη ολόκληρη την πόλη.


Ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Γιάννης Θεοφάνους αναφέρθηκε στο διαγωνισμό και αφού ευχαρίστησε τα παιδιά, τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς συνέδεσε την επιτυχία του σχολείου-μοναδικού ΕΠΑΛ που συμμετείχε στο διαγωνισμό- με τη νέα αρχή και τις αναβαθμισμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες που πλέον παρέχονται στην τεχνολογική εκπαίδευση.

Ο κ .Θεοφάνους ευχαρίστησε θερμά και το Δήμο Πρέβεζας για την συμβολή του στην υλοποίηση της αποστολής προαναγγέλοντας για την επόμενη χρονιά μια ακόμη πιο δυναμική παρουσία του σχολείου στο διαγωνισμό.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας συνεχάρη τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των παιδιών τονίζοντας την χαρά και την υπερηφάνεια που ένιωσαν όλοι από την επιτυχία αυτή. 

Ο κ. Μπαΐλης παρότρυνε τα παιδιά να μη σταματήσουν να προσπαθούν στην ζωή τους και να βάζουν στόχους επιτυγχάνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η εντεταλμένη σύμβουλος παιδείας Ελευθερία Αγγέλη απευθυνόμενη στην ομάδα του ΕΠΑΛ εξέφρασε επίσης τα θερμά της συγχαρητήρια τόσο για την συμμετοχή όσο και το αποτέλεσμα στον διαγωνισμό, λέγοντας χαρακτηριστικά στα παιδιά ότι "η γνώση είναι δύναμη και πρέπει να την κατακτούν με κάθε τρόπο". 

Η κ. Αγγέλη επίσης έδωσε επίσης ιδιαίτερη έμφαση ότι το 1ο ΕΠΑΛ Πρέβεζας ήταν το μοναδικό Επαγγελματικό Λύκειο που συμμετείχε στο διαγωνισμό καταφέρνοντας μάλιστα να αποσπάσει μια τόσο σημαντική διάκριση και να επιβεβαιώσει το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχεται σε αυτό.

Στην ομάδα "Μικρή Άρκτος" απονεμήθηκαν έπαινοι από τον κ.Μπαΐλη ο οποίος και ανέφερε ότι από το Δήμο θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την προβολή του δορυφόρου- που κατασκεύασαν εξ' ολοκλήρου τα παιδιά με την καθοδήγηση των δασκάλων τους- σε επιστημονικούς φορείς που σχετίζονται με το αντικείμενο αυτό έτσι ώστε να γίνει ακόμη ευρύτερη η προβολή του έργου τους.

Image may contain: 11 people, people smiling, people sitting, table and indoor

Image may contain: 2 people, people smiling, indoor

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας 
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ο Δήμος Πρέβεζας τίμησε το 1ο ΕΠΑΛ για την συμμετοχή και τη διάκρισή του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διαστημικής.
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 10608161108437355
Σχόλια
item