Τρόμαξε ακόμη και ο Γκλέτσος απο τον Τσαμπουκά των Μαχητών στο Φαρμακονήσι!( video) Τρόμαξε ακόμη και ο Γκλέτσος απο τον Τσαμπουκά των Μαχητών στο Φαρμακονήσι!( video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τρόμαξε ακόμη και ο Γκλέτσος απο τον Τσαμπουκά των Μαχητών στο Φαρμακονήσι!( video)

Τρόμαξε ακόμη και ο Γκλέτσος απο τον Τσαμπουκά των Μαχητών στο Φαρμακονήσι!( video)
Αναφορικά με την επίσκεψη του μαζί με τον Πάνο Καμμένο στις Οινούσσες και το Φαρμακονήσι τόνισε Ο Απόστολος Γκλέτσος  μίλησε σημέρα και είπε χαρακτηριστικά «Ήταν η κατάλληλη στιγμή για αυτό το ταξίδι.
Κάναμε αυτό το ταξίδι στο Αιγαίο, βρεθήκαμε κοντά σε ανθρώπους που πραγματικά μας συγκίνησαν. Απέναντι ακριβώς είναι η Τουρκία, ζουν καθημερινά με τις παραβιάσεις και είναι έτοιμοι.
Εκεί αισθάνεσαι υπερηφάνεια, θέλεις να τους σφίξεις το χέρι και τους πεις ‘σας ευχαριστούμε’. Από την άλλη, είδα κάτι που με τρόμαξε λίγο, είδα ότι είναι λίγο ξεσηκωμένοι, είναι λίγο θυμωμένοι.
Το Στράτευμα Βράζει ανέφερε ο Απόστολος …’Έφεδρος Λοχαγός των Καταδρομών και ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά
Είδα νιάτα ξεσηκωμένα, τα οποία δεν ξέρω αν μπορεί να τα κρατήσει εύκολα κάποιος, λέγοντας τους περιμένετε.
Είναι αυτό που λέμε μη γίνει το ατύχημα, γιατί σε αυτές τις ηλικίες και όταν έρχονται σε επαφή, βεβαίως υπάρχουν διαταγές, αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις το θυμικό του άλλου «.
«Είπα στον Πάνο Καμμένο την σκέψη μου, αλλά μείναμε εκεί. Ο υπουργός δεν μπορεί να κάνει συζητήσεις καφενείου για τέτοια θέματα, αλλά είπα την σκέψη μου και στον υπουργό και στον αρχηγό ΓΕΣ, δεν περίμενα απάντηση γιατί αυτά συζητώντας αρμοδίως» συμπλήρωσε.
«Περίμενα περισσότερα πράγματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τους δύο στρατιωτικούς μας» Κατέληξε
http://veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τρόμαξε ακόμη και ο Γκλέτσος απο τον Τσαμπουκά των Μαχητών στο Φαρμακονήσι!( video)
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 144231824936479578
Σχόλια
item