Πρέβεζα: Έτσι επιδιώκεται να “μεταμορφωθεί” το Κέντρο του Καναλακίου (vid) Πρέβεζα: Έτσι επιδιώκεται να “μεταμορφωθεί” το Κέντρο του Καναλακίου (vid) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Έτσι επιδιώκεται να “μεταμορφωθεί” το Κέντρο του Καναλακίου (vid)

Πρέβεζα: Έτσι επιδιώκεται να “μεταμορφωθεί” το Κέντρο του Καναλακίου (vid)
Τη Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο Πάργας σε συνεδρίασή του θα κληθεί να αποφασίσει για την: “Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την ανάθεση εκτέλεσης του έργου: «Ανάπλαση Κέντρου Καναλακίου», ενώ την τρίτη η οικονομική επιτροπή του Δήμου θα κληθεί να αποφασίσει για τον καθορισμό των όρων δημοπράτησης του έργου.
Το atpreveza.gr σας παρουσιάζει παρακάτω το βίντεο από τη μελέτη του συγκεκριμένου έργου που ανατέθηκε σε γραφείο το 2009 και εγκρίθηκε το 2010 από το δημοτικό συμβούλιο Φαναρίου, που είχε τότε Δήμαρχο τον Αντώνη Νάστα, νυν Δήμαρχο Πάργας.

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης έχουν εκφράσει πολλές φορές την απορία τους για το γεγονός ότι δεν έχει φτάσει στα χέρια τους αναλυτικά η μελέτη του έργου, ενώ αναμένεται να ζητήσουν εξηγήσεις από τη δημοτική αρχή, για το γεγονός ότι ενώ είχαν προγραμματιστεί νωρίτερα οι διαδικασίες για το διαγωνισμό, εν τούτοις αυτός δεν προχώρησε.

Η μελέτη πάντως αφορά πεζοδρομήσεις, δεντροφυτεύσεις και μία διαφορετική αισθητική για το Κέντρο του Καναλακίου με πλακοστρώσεις κ.ο.κ. Η χρηματοδότηση του έργου είχε προβλεφθεί μέσω ιδίων πόρων, ωστόσο στην πρόσφατη επίσκεψη στο Δήμο Πάργας κλιμακίου από το Γραφείο Συντονισμού του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον κ. Νίκο Σκορίνη και με τη συμμετοχή του Βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Μπάρκα, ζητήθηκε με υπόμνημα να χρηματοδοτηθεί το έργο μέσω προγραμμάτων των Υπουργείων, κάτι για το οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr- έχει γίνει μία προσπάθεια.Facebook

Πολυμέσα
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Έτσι επιδιώκεται να “μεταμορφωθεί” το Κέντρο του Καναλακίου (vid)
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 8004541434857398776
Σχόλια
item