Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστροφή στα έδρανα μετά το Survivor! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστροφή στα έδρανα μετά το Survivor! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστροφή στα έδρανα μετά το Survivor!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστροφή στα έδρανα μετά το Survivor!
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε τη μεγάλη απόφαση να συμμετέχει στο Survivor και να μείνει για 59 μέρες ακριβώς χωρίς πολύ φαγητό και μπάνιο.
Μακριά από την άνετη καθημερινότητά της και από τα αγαπημένα της πρόσωπα, η γνωστή παρουσιάστρια άντεξε τις ταλαιπωρίες και κατάφερε να επιβιώσει στον Άγιο Δομίνικο. 
Όμως, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η Queen Ντίνα βρίσκεται πλέον μακριά από τις παραλίες, τους στίβους μάχης και την καλύβα της εξωτικής Καραϊβικής.
Μάλιστα, αφού επέστρεψε στην Αθηνά, ξεκουράστηκε, είδε τα αγαπημένα της πρόσωπα και έκανε ό,τι της είχε λείψει, τώρα πρόκειται να αφοσιωθεί ξανά στις σπουδές της. 
Λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της στον Alpha και πριν πάρει μέρος στο reality επιβίωσης, η Κωνσταντίνα είχε αποφασίσει να στρωθεί στο διάβασμα και να πάρει επιτέλους το πτυχίο της, το οποίο είχε αφήσει στη μέση, λόγω της τηλεοπτικής της καριέρας.


Έτσι, η πρώην παίκτρια του Survivor επέστρεψε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ώστε να τελειώσει τις σπουδές της στο Τμήμα Φιλολογίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. 
Αυτό σημαίνει ότι η Κωνσταντίνα πρέπει να πηγαίνει σχεδόν καθημερινά στην σχολή της για να παρακολουθεί τα μαθήματα και φυσικά… να διαβάζει! Πριν μερικές μέρες ξεκίνησε και επίσημα την συνέχεια των σπουδών της!

Epirusblog Gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστροφή στα έδρανα μετά το Survivor!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 603254354810439672
Σχόλια
item