Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου: Στην παιδική χαρά με το γιο τους [pics] Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου: Στην παιδική χαρά με το γιο τους [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου: Στην παιδική χαρά με το γιο τους [pics]Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου: Στην παιδική χαρά με το γιο τους [pics]
Ο Σάββας Γκέντσογλου και η Αγγελική Ηλιάδη διαψεύδουν τις φήμες χωρισμού με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Κάνουν δημόσιες εμφανίσεις μαζί και ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες τους στα social media.
Η ίδια η τραγουδίστρια άλλωστε είχε δηλώσει πριν από λίγες μέρες στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου»: «Είμαι ευτυχισμένη. Δόξα τω Θεώ. Υπάρχουν δύσκολες στιγμές. 
Η καθημερινότητα είναι δύσκολη. Ακόμη πιο δύσκολη για μένα που ο σύντροφός μου είναι μακριά. Αλλά πρέπει να λέμε δόξα τω Θεώ. Δύσκολες στιγμές έχουμε περάσει λόγω της απόστασης. 
Δεν εννοώ δύσκολες στιγμές όλα αυτά που έχουν γραφτεί για χωρισμό. Αυτά είναι στη φαντασία του καθενός. Για αυτό και δεν μπήκαμε στη διαδικασία να τα σχολιάσουμε ποτέ. Αλλά η απόσταση αυτή που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια είναι λογικό να μας δυσκολεύει».
Οι υποχρεώσεις του διεθνούς ποδοσφαιριστή στην κροατική Χάιντουκ Σπλιτ και οι µεγάλες περίοδοι απουσίας του από την Ελλάδα, σε συνδυασµό µε το φορτωµένο πρόγραµµα της Αγγελικής, η οποία µέχρι πριν λίγες εβδομάδες εµφανιζόταν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, ήταν η αφορμή για να αρχίσουν να μιλούν οι κακές γλώσσες για ρήξη στη σχέση του ζευγαριού. Κάτι που φαίνεται πως δεν ισχύει. 

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μάλιστα σε βόλτα με τον 4χρονο γιο τους. Το ζευγάρι έχει μεγάλη αδυναμία στον μικρό Βασίλη και δεν του χαλάει σχεδόν κανένα χατίρι.

Δες φωτογραφίες από την οικογενειακή τους εξόρμηση στην παιδική χαρά της Γλυφάδας:
Ο Βασίλης έχει μεγαλώσει πολύ και έχει γίνει πια ένα μικρός κύριος
Ο γιος της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς τα παιχνίδια του
Φωτογραφίες: NDP
tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου: Στην παιδική χαρά με το γιο τους [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1023734518198998150
Σχόλια
item