Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Από τη Μύκονο στην Kαπαδοκία! [vid] Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Από τη Μύκονο στην Kαπαδοκία! [vid] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Από τη Μύκονο στην Kαπαδοκία! [vid]

Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Από τη Μύκονο στην Kαπαδοκία! [vid]
Η Χριστίνα Κοντοβά και ο σύντροφός της Τζώνη Καλημέρης πέρασαν μαζί τις διακοπές του Πάσχα στη Μύκονο.
Η κάμερα του Mykonos Live TV τους «τσάκωσε» να κάνουν μαζί βόλτα στα Ματογιάννια και στην συνέχεια να πίνουν το ποτό τους σε ένα all time class στέκι του νησιού. Οι δυο τους απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης στο αγαπημένο τους νησί. 
Η σχεδιάστρια μαγαζί στον hot προορισμό, το οποίο λειτουργεί φουλ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ το πρώην διοικητικό στέλεχος του ΑΝΤ1 έχει πολιτογραφηθεί Μυκονιάτης καθώς τα τελευταία χρόνια μένει και τον χειμώνα στην κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων.
Η αγάπη τους για τη Μύκονο είναι ένας ακόμα λόγος που αποφάσισαν να περάσουν εκεί τις πασχαλινές διακοπές τους. Χωρίς μάλιστα να έχουν κανένα λόγο να κρύβονται αφού πια η σχέση τους είναι επίσημη.
Η γΧριστίνα Κοντοβά μίλησε μάλιστα, πρώτη φορά, στο περιοδικό People και τη Χριστίνα Ζάχου, για τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή. «Είναι αυτή η σχέση που βλέπεις στις φωτογραφίες. 
Πραγματικά δεν έχω να πω κάτι περισσότερο γιατί είμαι καλά. Αισθάνομαι ολοκληρωμένη σ’ αυτό το κομμάτι», είπε. «Είναι πολλά αυτά που θαυμάζω στο σύντροφό μου, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο», συμπλήρωσε η ίδια.
Στη συνέχεια τοζ ευγάρι θα ταξιδέψει μέχρι την Καπαδοκία αφού και οι δύο είναι λάτρεις των αποδράσεων.

epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Από τη Μύκονο στην Kαπαδοκία! [vid]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7028227261084033126
Σχόλια
item