Δ. Καμμένος: Να σταματήσουν να μας προκαλούν οι Συριζαίοι, σκοτώνουν τη συγκυβέρνηση Πηγή: Δ. Καμμένος: Να σταματήσουν να μας προκαλούν οι Συριζαίοι, σκοτώνουν τη συγκυβέρνηση | iefimerida.gr Δ. Καμμένος: Να σταματήσουν να μας προκαλούν οι Συριζαίοι, σκοτώνουν τη συγκυβέρνηση Πηγή: Δ. Καμμένος: Να σταματήσουν να μας προκαλούν οι Συριζαίοι, σκοτώνουν τη συγκυβέρνηση | iefimerida.gr | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δ. Καμμένος: Να σταματήσουν να μας προκαλούν οι Συριζαίοι, σκοτώνουν τη συγκυβέρνηση Πηγή: Δ. Καμμένος: Να σταματήσουν να μας προκαλούν οι Συριζαίοι, σκοτώνουν τη συγκυβέρνηση | iefimerida.gr

Δ. Καμμένος: Να σταματήσουν να μας προκαλούν οι Συριζαίοι, σκοτώνουν τη συγκυβέρνηση   Πηγή: Δ. Καμμένος: Να σταματήσουν να μας προκαλούν οι Συριζαίοι, σκοτώνουν τη συγκυβέρνηση | iefimerida.gr
«Η Ελένη Αυλωνίτου είναι ένα φαινόμενο, πάει να σκοτώσει τη συγκυβέρνηση», δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, αναφερόμενος αφενός στον καβγά του με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αφετέρου  για τη δυσαρέσκεια των ΑΝΕΛ στο πρόσωπό του μετά τον καβγά.
Επίσης, ο Δημήτρης Καμμένος σχολίασε και την επιθετική ανάρτηση του Τέρενς Κουίκ στο Twitter, στην οποία αναφέρει πως η συμπεριφορά του Δημήτρη Καμμένου δεν μπορεί να γίνει ανεκτή, ιδίως βάσει όσων έχουν συμφωνηθεί με τον Πάνο Καμμένο, λέγοντας ότι ο ίδιος  ήταν αμυνόμενος στον καβγά με την κυρία Αυλωνίτου και πως θα έπρεπε να λάβει στήριξη από τον Τέρενς Κουίκ.
Σχετικά με την δυσαρέσκεια των ΑΝΕΛ μετά τον καβγά με την κυρία Αυλωνίτου, ο Δημήτρης Καμμένος υποστήριξε πως «αριστερή νομιμοφροσύνη από εμένα δεν θα πάρει κανείς», λέγοντας ότι ο ίδιος στηρίζει σθεναρά την συγκυβέρνηση, προσθέτοντας «εγώ έχω φτιάξει τους ΑΝΕΛ μαζί με τον Πάνο Καμμένο» και συμπληρώνοντας ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνα που καλλιεργούν πρακτικές οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τις εθνικές θέσεις.
Είπε δε ότι «δεν είναι «επικίνδυνοι» ο Καμμένος ή η Αυλωνίτου, αλλά όσοι πχ. λένε ότι δεν υπήρξε Γενοκτονία των Ποντίων όπως ο Νίκος, Φίλης, δίνοντας πάσα στον Ερντογάν για να «πατήσουν» οι ανιστόρητοι ισχυρισμοί του».
Τέλος, ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι δεν είχε προσφάτως ούτε σχεδιάζει κάποια επικοινωνία με τον Πάνο Καμμένο, συμπληρώνοντας ότι «αυτό που πρέπει να γίνει είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσουν να μας προκαλούν».
«Πρέπει να μαζευτούν οι Συριζαίοι που προκαλούν τους ΑΝΕΛ, σκοτώνουν τη συγκυβέρνηση. Άλλο ο Πάνος Καμμένος, άλλο οι κύκλοι, ο Πάνος δεν με πήρε τηλέφωνο», είπε χαρακτηριστικά.

Epirusblog Gr
5 of 5
Δ. Καμμένος: Να σταματήσουν να μας προκαλούν οι Συριζαίοι, σκοτώνουν τη συγκυβέρνηση Πηγή: Δ. Καμμένος: Να σταματήσουν να μας προκαλούν οι Συριζαίοι, σκοτώνουν τη συγκυβέρνηση | iefimerida.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 6617653735805212785
Σχόλια
item