Γιάννενα: ΣΠΟΡ ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ FERRARI ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ! Γιάννενα: ΣΠΟΡ ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ FERRARI ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΣΠΟΡ ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ FERRARI ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ!Γιάννενα: ΣΠΟΡ ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ FERRARI ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ!
Με αφορμή την 70η επέτειο της Ferrari, το μεγαλύτερο και διασημότερο Club Ferrari στην Ιταλία επέλεξε ως προορισμό και επίσημο συνεργάτη το ξενοδοχείο Epirus Palace στα Ιωάννινα...

Από τις 8 έως και τις 10 Ιουνίου, με επίκεντρο το ξενοδοχείο EPIRUS PALACE θα πραγματοποιήσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ταξιδιωτική και περιηγητική τους συνάντηση, με τη συμμετοχή περισσότερων από 50 δημοφιλών αυτοκινήτων.

Πρόκειται για μία διοργάνωση παγκόσμιας προβολής, που τιμά τον ελληνικό τουρισμό και ιδιαίτερα τον προορισμό της Ηπείρου.

Το ξενοδοχείο Epirus Palace συνεχίζει να επιδεικνύει συνέχεια και συνέπεια σε διεθνείς διοργανώσεις. Το 2017 φιλοξένησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Moto Tour των Εθνών με πάνω από 400 συμμετοχές σε συνεργασία με την παγκόσμια Ομοσπονδία μοτοσικλετιστών FIM.
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: ΣΠΟΡ ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ FERRARI ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ!
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 2585232009473800008
Σχόλια
item