Δήμος Αναστασιάδης – Τζένη Θεωνά: Μαζί στην πρεμιέρα του μιούζικαλ Cats!

Δήμος Αναστασιάδης – Τζένη Θεωνά: Μαζί στην πρεμιέρα του μιούζικαλ Cats!
Είναι εδώ και 3,5 χρόνια ζευγάρι και όμως αποφεύγουν τις πολλές κοινές επίσημες εξόδους και τα δημόσια τρυφερά ενσταντανέ.
Αυτήν τη φορά, όμως, η Τζένη Θεωνά και ο αγαπημένος της Δήμος Αναστασιάδης έδωσαν το “παρών” στην πρεμιέρα του μιούζικαλ Cats στο Θέατρον στον Ελληνικό Κόσμο και ήταν στα καλύτερά τους.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε το ζευγάρι κατά την είσοδό του στο θέατρο και οι δυο τους έδειχναν πολύ χαλαροί και χαρούμενοι. 
Λίγα λεπτά αργότερα βρήκαν τις θέσεις τους και κάθισαν δίπλα δίπλα, ποζάροντας χαμογελαστοί στους φωτογράφους.
 

















Οι τους έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι και δεν σταμάτησαν να χαμογελούν. Η Τζένη με πάντα ιδιαίτερο look πόζαρε ευδιάθετη στον φακό και μαζί συνάντησαν αγαπημένους φίλους και συναδέλφους…
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Τo Cats βασίστηκε στο πανέξυπνο Old Possum’s Book of Practical Cats του T. S. Eliot, του σπουδαίου θεατρικού συγγραφέα και μοντερνιστή ποιητή, που βραβεύτηκε με το Νόμπελ λογοτεχνίας το 1948. 
Δημήτρης Μαλισσόβας, Γεράσιμος Ευαγγελάτος και Αλέξιος Πρίφτης είναι η ελληνική dream team που ενώνει τις δυνάμεις της για να παρουσιάσει μία από τις μακροβιότερες επιτυχίες του μουσικού θεάτρου όλων των εποχών. Το έργο άφησε εποχή όταν πρωτοανέβηκε στο West End του Λονδίνου το 1981. 
Το τραγούδι διαμάντι της παράστασης είναι φυσικά το Memory, μία μπαλάντα που πέρασε στην αιωνιότητα και εξαιτίας της ηχογράφησής της από την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. 
Στην ελληνική παράσταση το τραγούδι θα ερμηνεύσει η περιζήτητη σε όλο τον κόσμο σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, που επέστρεψε πρόσφατα για να μείνει στην Ελλάδα μετά από σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη και ειδικότερα στη Γερμανία.
Το Cats λέει την ιστορία μίας φυλής γατιών τη νύχτα που αποφασίζουν ποια από αυτές θα ανέβει στον ουρανό και θα επιστρέψει σε μία νέα ζωή. Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ του Andrew Lloyd Webber, που το 2018 έγινε 70 χρόνων και έχει στο βιογραφικό του 13 μιούζικαλ!
Το Cats και οι συντελεστές του έχουν κερδίσει αναρίθμητα βραβεία, ανάμεσά τους βραβείο Laurence Olivier και βραβείο Tony για το καλύτερο μιούζικαλ. Η λονδρέζικη παραγωγή παιζόταν χωρίς διακοπή επί 21 χρόνια, ενώ στο Broadway επί 18. Το 2016 το μιούζικαλ Cats έγινε το τέταρτο μακροβιότερο σόου στην ιστορία του Broadway και το έκτο στην ιστορία του West End.
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
epirusblog.gr
5 of 5
Δήμος Αναστασιάδης – Τζένη Θεωνά: Μαζί στην πρεμιέρα του μιούζικαλ Cats!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6304831330091696915
item