Περίεργη «εξαφάνιση» πανάκριβου ιατρικού μηχανήματος απο το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» Περίεργη «εξαφάνιση» πανάκριβου ιατρικού μηχανήματος απο το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Περίεργη «εξαφάνιση» πανάκριβου ιατρικού μηχανήματος απο το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»

Περίεργη «εξαφάνιση» πανάκριβου ιατρικού μηχανήματος απο το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»

Μια περίεργη υπόθεση που εχει να κάνει με την «εξαφάνιση» ενος πανάκριβου ιατρικού μηχανήματος απο το νοσοκομείο «Αλεξανδρα» εξετάζουν με προσοχή οι αξιωματικοί της Ασφάλειας. 

Χθες το μεσημέρι, ο διοικητής του νοσοκομείου προσέφυγε στο Α.Τ Συντάγματος και κατήγγειλε οτι άγνωστοι δράστες, αφαίρεσαν ενα βρογχοσκοπικό μηχάνημα αξιας 11.000 ευρώ.

Μαλιστα ανέφερε οτι η κλοπή σημειώθηκε μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο, και το συγκεκριμένο μηχάνημα μάρκας Pentax FB-18V βρισκόταν σε ενα εκ των δυο εργαστηρίων του Πνευμονολογικού Τμήματος στον 4ο οροφο. 


Η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως ακρως σοβαρή, ο φάκελος εχει πάει στα κεντρικά της Ασφάλειας και αυτο που εξετάζουν σε πρώτη φάση οι αστυνομικοί είναι το υλικό απο τις κάμερες ενω εξετάζονται και οι υπάλληλοι του νοσοκομείου καθώς η πρόσβαση στους συγκεκριμένους χώρους είναι ελεγχόμενη.

Κολομβιανά κυκλώματα

Η υπόθεση ξυπνά στους αστυνομικούς μνήμες απο τη δράση σπείρας Κολομβιανων που άρπαζαν ιατρικά μηχανήματα που από μεγάλα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Η σπείρα που είχε αφαιρέσει μηχανήματα απο τον Άγιο Σάββα απο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, της Λαμιας και του Βολου εξαρθρώθηκε τον περασμένο Μάιο και οπως αποδείχθηκε τα μέλη της δούλευαν σε όλη την Ευρώπη για λογαριασμό των κολομβιανων καρτελ ναρκωτικών.

Μάλιστα αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ έλεγαν οτι τα λατινοαμερικανικά καρτέλ, χρησιμοποιούσαν τα μηχανήματα (αφαιρούσαν ενδοσκόπια) όχι για να τα πουλήσουν σε ιδιωτικά ιατρικά εργαστήρια, αλλά για να τοποθετούν πιο εύκολα στο στομάχι μελών του καρτέλ τα ναρκωτικά και να τα μεταφέρουν με τρόπο που να μην μπορούν να εντοπιστούν απο τις διωκτικές αρχές.
Epirusblog Gr
5 of 5
Περίεργη «εξαφάνιση» πανάκριβου ιατρικού μηχανήματος απο το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 427930966252121662
Σχόλια
item