Νικόλ Σαραβάκου: Η συνεργασία που την έκανε περήφανη

Νικόλ Σαραβάκου: Η συνεργασία που την έκανε περήφανη

Το γεγονός πως είναι κόρη του Δημήτρη Σαραβάκου και της Βίκυς Γεροθόδωρου έπαιξε ρόλο, για να τις ανοίξουν πιο γρήγορα ορισμένες πόρτες που σε κάποιους άλλους αργούν πολύ περισσότερο;

«Θα ήταν ψέματα να σου πω ότι δεν μου άνοιξαν πόρτες, υπό την έννοια πως η πρώτη επικοινωνία με καλλιτέχνες συνέβη πιο εύκολα απ’ ότι συμβαίνει συνήθως. 


Από την άλλη, όμως, αν ο καταξιωμένος καλλιτέχνης δεν σε εκτιμήσει ως προσωπικότητα και ως επαγγελματία, δεν πρόκειται να συνεργαστεί μαζί σου και να έχει διάρκεια η γνωριμία» απάντησε η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό People. 



Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Πρόβα και πάμε» από την Panik Records, ενώ στο συγκεκριμένο δίσκο συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Μπάση και τον Γιώργο Νταλάρα.

Μάλιστα το ντουέτο της Νικόλ Σαραβάκου με τον Γιώργο Νταλάρα ήταν για μια διασκευή στο τραγούδι «Χωρίσαμε ένα δειλινό», του Βασίλη Τσιτσάνη. «Είχα την χαρά και την τιμή να συνεργαστώ με τον τεράστιο Γιώργο Νταλάρα. 


Όταν μπήκε στο στούντιο απέπνεε μια θετική αύρα. Ήταν φιλικός, με χιούμορ και με έκανε αμέσως να νιώσω άνετα. Πριν έρθει να γράψει το κομμάτι, είχε λάβει με email το demo, άκουσε την φωνή μου και ύστερα από μια μέρα μας απάντησε θετικά. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που κάναμε μαζί αυτό το κομμάτι».
epirusblog.gr
5 of 5
Νικόλ Σαραβάκου: Η συνεργασία που την έκανε περήφανη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6018348155082061796
item