Άρτα: Εκδήλωση στο Επιμελητήριο με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθά Άρτα: Εκδήλωση στο Επιμελητήριο με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Εκδήλωση στο Επιμελητήριο με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθά


Άρτα: Εκδήλωση στο Επιμελητήριο με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθά
Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «ΜμΕ & Ανάπτυξη: Προβλήματα και Προοπτικές – Ασφαλιστικό, φορολογικό, εργασιακά και η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Άρτας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ν. Άρτας, την Δευτέρα 16 Απριλίου στις 7.30 μ.μ., στο Επιμελητηριακό Μέγαρο (κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου).

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς. Στελέχη της Συνομοσπονδίας θα αναπτύξουν το Πρόγραμμα Έγκαιρης προειδοποίησης Επιχειρήσεων (EARLYWARNINGEUROPE) και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις- απορίες. Το Πρόγραμμα EARLY WARNIN GEUROPE δίνει τη δυνατότητα σε 700 επιχειρήσεις της χώρας, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες διαχείρισης (όπως κίνδυνος πτώχευσης – κλείσιμο της επιχείρησης), να έχουν δωρεάν εξατομικευμένη και με εμπιστευτικότητα συμβουλευτική υποστήριξη.

Συγκεκριμένα το Δίκτυο Έγκαιρης Προειδοποίησης στην Ελλάδα:

• Θα παρέχει εξατομικευμένη και με εμπιστευτικότητα συμβουλευτική υποστήριξη σε επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ώστε να:

• Αποφεύγεται η πτώχευση – το κλείσιμο της επιχείρησης

• Διασφαλίζεται το κλείσιμο με τον λιγότερο οδυνηρό τρόπο εφόσον αυτή είναι η μόνη επιλογή

• Οδηγεί τις επιχειρήσεις σε τροχιά ανάπτυξης καθιστώντας τες βιώσιμες

• Θα επιχειρήσει να αλλάξει την γενική άποψη για την αποτυχία, την πτώχευση και το κοινωνικό στίγμα που επιφέρουν στον επιχειρηματία.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Εκδήλωση στο Επιμελητήριο με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθά
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 9183677257104570484
Σχόλια
item