Άρτα: «ΜμΕ και Ανάπτυξη - Προβλήματα και Προοπτικές» Άρτα: «ΜμΕ και Ανάπτυξη - Προβλήματα και Προοπτικές» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: «ΜμΕ και Ανάπτυξη - Προβλήματα και Προοπτικές»Άρτα: «ΜμΕ και Ανάπτυξη - Προβλήματα και Προοπτικές»
Στο Επιμελητήριο Άρτας, με ομιλητή τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργο Καββαθά
Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «ΜμΕ και Ανάπτυξη: Προβλήματα και Προοπτικές – Ασφαλιστικό, φορολογικό, εργασιακά και η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Άρτας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ν. Άρτας, την Δευτέρα 16 Απριλίου στις 7.30 μ.μ., στο Επιμελητηριακό Μέγαρο (κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου).
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς.
Στελέχη της Συνομοσπονδίας θα αναπτύξουν το Πρόγραμμα Έγκαιρης προειδοποίησης Επιχειρήσεων (EARLY WARNING EUROPE) και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις- απορίες και σε σχετική ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Άρτας αναφέρονται τα εξής:
«Το Πρόγραμμα EARLY WARNING EUROPE δίνει τη δυνατότητα σε 700 επιχειρήσεις της χώρας, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες διαχείρισης (όπως κίνδυνος πτώχευσης – κλείσιμο της επιχείρησης), να έχουν δωρεάν εξατομικευμένη και με εμπιστευτικότητα συμβουλευτική υποστήριξη.
Συγκεκριμένα το Δίκτυο Έγκαιρης Προειδοποίησης στην Ελλάδα:
-Θα παρέχει εξατομικευμένη και με εμπιστευτικότητα συμβουλευτική υποστήριξη σε επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ώστε να:
-Αποφεύγεται η πτώχευση – το κλείσιμο της επιχείρησης
-Διασφαλίζεται το κλείσιμο με τον λιγότερο οδυνηρό τρόπο εφόσον αυτή είναι η μόνη επιλογή
-Οδηγεί τις επιχειρήσεις σε τροχιά ανάπτυξης καθιστώντας τες βιώσιμες
-Θα επιχειρήσει να αλλάξει την γενική άποψη για την αποτυχία, την πτώχευση και το κοινωνικό στίγμα που επιφέρουν στον επιχειρηματία».
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: «ΜμΕ και Ανάπτυξη - Προβλήματα και Προοπτικές»
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 4361571312605147485
Σχόλια
item