Γιάννενα: Έτοιμα τα κρεοπωλεία με αφθονία αμνοεριφίων Γιάννενα: Έτοιμα τα κρεοπωλεία με αφθονία αμνοεριφίων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Έτοιμα τα κρεοπωλεία με αφθονία αμνοεριφίων

Γιάννενα: Έτοιμα τα κρεοπωλεία με αφθονία αμνοεριφίων

Από 9 μέχρι και 10 ευρώ το κιλό αναμένεται να κυμανθεί η τιμή στο αρνί ενώ το κατσίκι θα φτάσει και τα 11 ευρώ το κιλό σύμφωνα με τις τιμές που επικρατούν στην ντόπια αγορά. 

Ήδη τα τσιγκέλια είναι γεμάτα με αρνιά και κατσίκια ενώ κοκορέτσι και σπληνάντερα αναμένεται να μπουν και αυτά στις προθήκες των κρεοπωλείων. 

Η κίνηση ακόμη είναι χαμηλή και αναμένεται να κορυφωθεί τις δυο τελευταίες ημέρες, που ο κόσμος πληρώνεται και ετοιμάζεται να φύγει για το χωριό όπου και θα γιορτάσει το Πάσχα. 

Ο παραδοσιακός οβελίας είναι πρώτος σε προτίμηση ενώ και το κατσίκι …έχει το κοινό του καθώς το προτιμούν εξαιτίας του λιγότερου λίπους του κρέατος. 

Τα μαγαζιά της γειτονιάς είναι έτοιμα ενώ πολλοί κάνουν παραγγελίες για να τα πάρουν τις επόμενες μέρες. Προσοχή,  θα πρέπει να δίνουν οι καταναλωτές και στην σφραγίδα ώστε να είναι σίγουροι για την προέλευση του κρέατος που θα καταναλώσουν. 

epirusgate.blogspot.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Έτοιμα τα κρεοπωλεία με αφθονία αμνοεριφίων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5062950718649207532
Σχόλια
item