Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και της Δήμητρας Μέρμηγκα στην Ιταλία

Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και της Δήμητρας Μέρμηγκα στην Ιταλία

Ο γάμος της χρονιάς είναι και επίσημα στην τελική ευθεία, καθώς τα πρώτα προσκλητήρια του γάμου του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και της μέλλουσας συζύγου του Δήμητρας Μέρμηγκα μοιράστηκαν σε όλα τα ισχυρά ονόματα της ελληνικής ναυτιλίας και στους δεκάδες φίλους τους σε όλο τον κόσμο, από την Κίνα έως τις ΗΠΑ. 

Το προσκλητήριο του γάμου τους, που θα τελεστεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 στο Σορέντο της Ιταλίας δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Espresso. 



Αμέσως μετά τα Ποσειδώνια, τη μεγαλύτερη γιορτή της ελληνικής ναυτιλίας στην Αθήνα, τα βαρύτερα ονόματα των τονάζ θα βρεθούν στο πανέμορφο και ρομαντικό θέρετρο των ιταλικών ακτών για να ευχηθούν βίον ανθόσπαρτον στους νεονύμφους και στις οικογένειές τους. 

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο προσκλητήριο, ο Γιάννης και η Δήμητρα επιθυμούν αντί δώρου να προσφέρουν όλοι οι καλεσμένοι τους χρηματικά ποσά στα φιλανθρωπικά σωματεία ΕΛΕΠΑΠ και «Οι φίλοι του παιδιού».

Είναι, άλλωστε, γνωστό το έργο του εφοπλιστή στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων και έχει βραβευτεί για την προσφορά του, ενώ η μέλλουσα σύζυγός του λατρεύει τα παιδιά και δίνει το «παρών» σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις του σωματείου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους διοργανωτές του γάμου, η απλότητα είναι το βασικό στοιχείο που θα επικρατήσει στον τριήμερο εορτασμό, καθώς ο εφοπλιστής απεχθάνεται το show off και όλα τα ευφάνταστα σενάρια που γράφονται για χλιδές και άλλα παραμύθια. 

Αμέσως μετά την τελετή θα δοθεί καθιστό δείπνο στους κήπους ιδιωτικής βίλας, στο Σορέντο, με θέα το απέραντο γαλάζιο, και την επόμενη ημέρα brunch στην 50μετρη θαλαμηγό «Belita» του εφοπλιστή. Ολοι, πάντως, ανυπομονούν για την εμφάνιση της νεαρής Δήμητρας, καθώς φημολογείται ότι το νυφικό θα είναι μεγαλοπρεπές και θα φέρει την υπογραφή διάσημου οίκου του εξωτερικού.
epirusblog.gr
5 of 5
Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και της Δήμητρας Μέρμηγκα στην Ιταλία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 304255090311120234
item