Γιάννενα: "Συνέλαβαν" αρκούδο απο παγκάκι... Γιάννενα: "Συνέλαβαν" αρκούδο απο παγκάκι... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: "Συνέλαβαν" αρκούδο απο παγκάκι...

                       Γιάννενα: "Συνέλαβαν" αρκούδο απο παγκάκι...

Το σκέφτηκαν απο δω...το σκέφτηκαν απο κει....και αποφάσισαν οτι το μεγάλο πρόβλημα ήταν το αρκουδάκι που εδώ και καιρό ήταν καθισμένο στο παγκάκι απέναντι απο κατάστημα καφέ σε πεζόδρομο της πόλης. 

Μετά λοιπόν απόκάποιες καταγγελλίες πολιτών,,οι υπάλληλοι του δήμου, όπως βλέπετε και στις φωτό, έκαναν επιχείρηση και μάζεψαν τον αρκούδο. Το συμβάν ....δεν είναι φανταστικό! 

Συνέβη στα Γιάννενα και ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου, αφού ανέβηκαν οι σχετικές φωτογραφίες με ...την "απομάκρυνση" του αρκούδου, που φαίνεται να ανήκει στο καφέ μπαρ. 

Πάντως, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...τα σχόλια κάθε άλλο παρά κολακευτικά είναι για την επιχείριση...απομάκρυνσης του χνουδωτού παιχνιδιού .... Μιας επιχείρισης που φέρνει γέλια και κλάματα!

Από την άλλη,υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν πως δεν μπορούν οι επιχειρήσεις να καταλαμβάνουν τα δημόσια παγκάκια....epirusgate.blogspot.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
                       
Γιάννενα: "Συνέλαβαν" αρκούδο απο παγκάκι...
Epirusblog Gr
5 of 5
                       
Ιωάννινα 5655857634877823537
Σχόλια
item