Ο Ερντογάν κατέστρεψε την Τουρκία: Απολογισμός – «κόλαφος» για το έργο του Ο Ερντογάν κατέστρεψε την Τουρκία: Απολογισμός – «κόλαφος» για το έργο του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Ερντογάν κατέστρεψε την Τουρκία: Απολογισμός – «κόλαφος» για το έργο του

Ο Ερντογάν κατέστρεψε την Τουρκία: Απολογισμός – «κόλαφος» για το έργο του
Καταστροφή της οικονομίας και εκτίναξη του δημόσιου χρέους, ταφόπλακα στο ευρωπαϊκό όνειρο, καταστρατήγηση ανθρώπινων ελευθεριών
Ο Μurtaza Demir έκανε έναν απολογισμό των πεπραγμένων της διακυβέρνησης Ερντογάν τα τελευταία 16 χρόνια
Οι εκτιμήσεις του δημοσιεύτηκαν στην Ιστοσελίδα Odatv. Συνοπτικά καταγράφει αυτά που κέρδισε και αυτά που έχασε η Τουρκία στους τομείς εκσυγχρονισμού, ευημερίας, ανάπτυξης και κοινωνικής γαλήνης.
Στα κέρδη αναφέρονται τα εξής: Μια - δυο γέφυρες, αερογέφυρες, ανισόπεδοι δρόμοι που χρειάζονται επισκευή κάθε χρόνο, μερικά δήθεν Πανεπιστήμια που η ποιότητα τους δεν φτάνει ούτε στο επίπεδο Γυμνασίων και μερικά σαράι.
Στις ζημιές συμπεριλαμβάνονται:
-Η καταστροφή που προκάλεσε το κίνημα Γκιουλέν στο κράτος και την κοινωνία. Όταν ο χότζας ζητούσε ένα πράγμα η κυβέρνηση του πρόσφερε δέκα.
-Το δράμα των φυλακισμένων στρατιωτικών, δημοσιογράφων και διανοουμένων. Τις αυτοκτονίες ανθρώπων που δεν άντεξαν τις απάνθρωπες κακουχίες στις οποίες υποβλήθηκαν. Τη σφαγή των νέων που τόλμησαν να πουν ¨φτάνει πια¨ στις κινητοποιήσεις στο Πάρκο Γκεζί, στην πλατεία Ταξίμ.
-Το σκάνδαλο της 17-25 Δεκεμβρίου 2013 (μαγνητοφωνημένες συνομιλίες Ερντογάν με το γιο του για τακτοποίηση παράνομων λογαριασμών). Τότε γκρεμίστηκαν οι αντιλήψεις που είχαμε για τους κρατικούς αξιωματούχους. Ακούσαμε με ανοιχτό το στόμα όλα όσα αποκαλύφθηκαν. Εδραιώθηκε η αντίληψη ¨οι πολιτικοί είναι ψεύτες, μην τους εμπιστεύεστε¨.
-Μετά τη διάλυση του “συνεταιρισμού”, ο Χότζας επιχείρησε να κάνει πραξικόπημα.
-Το ΑΚΡ κατέλαβε την εξουσία χάρη στην εύνοια της δημοκρατίας, την οποία πυροβόλησε και εγκατέστησε την δικτατορία του ενός ανθρώπου.
-Καταργήθηκε η διάκριση των εξουσιών. Με παράνομες χρηματοδοτήσεις οι όμιλοι ATV και Dogan μονοπώλησαν τα ΜΜΕ και εντάχθηκαν στις υπηρεσίες του ΑΚΡ.
-Απογειώθηκαν η ανηθικότητα , η εκμετάλλευση και οι βιασμοί ανηλίκων.
-Απαξιώθηκαν τα Πανεπιστήμια, οι επιστήμες, η εκπαίδευση και καταργήθηκαν οι αξίες και οι αρχές στην επαγγελματική σταδιοδρομία.
-Απαγορεύτηκαν οι επιστημονικές και πνευματικές ελευθερίες. Συνεχίζονται οι συζητήσει για το αν έχει ή όχι πανεπιστημιακό πτυχίο ο Ερντογάν. Επικρατεί η υπόνοια ότι κάθεται παράνομα σε εκείνο το αξίωμα.
-Το κράτος απώλεσε την αξιοπρέπεια του και εδραιώθηκε παντού το ψέμα, το ρουσφέτι και η διαφθορά.
-Οι δικηγόροι του ΑΚΡ διορίστηκαν δικαστές.
-Ξεπουλήθηκαν οι μεγαλύτερες δημόσιες επιχειρήσεις.
-Το εξωτερικό χρέος από τα 130 δις $ εκτινάχτηκε στα 450 δισ. δολάρια.
-Εξαιτίας του θρησκευτικού δογματισμού φτάσαμε στα μαχαίρια με τις χώρες της περιφέρειας μας.
-Αποχαιρετήσαμε το όνειρο της Ε.Ε και αντιμετωπίζουμε πρόβλημα διαιώνισης της χώρας.
-Δεν ανακοινώθηκε ποτέ σε ποιες οργανώσεις δόθηκαν τα όπλα και τα πυρομαχικά που μετέφεραν τα φορτηγά της ΜΙΤ στη Συρία. Δεν συνεργαστήκαμε με τη νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας, αλλά με εκείνους που η Δαμασκός χαρακτήριζε τρομοκράτες.
-Προκλήθηκε ο μεγαλύτερος διχασμός μεταξύ Αλεβήδων-Σουνιτών.
-Το ίδρυμα Ensar κατέλαβε το υπουργείο παιδείας. Η κυβέρνηση τριπλασίασε τις ώρες διδασκαλίας των θρησκευτικών , όταν οι Αλεβήδες ζήτησαν την κατάργηση τους και δικαιώθηκαν από το ΕΔΑΔ.
-Οι δικηγόροι που υπερασπίστηκαν τους δολοφόνους της σφαγής στη Σεβάστεια (πυρπόληση ξενοδοχείου Μαντιμάκ, όπου συνεδρίαζαν διανοούμενοι το 2002), επιβραβεύτηκαν από το ΑΚΡ και διορίστηκαν σε ανώτατα αξιώματα.
-Οι εργάτες μετατράπηκαν σε σκλάβους και μεγάλωσε η ψαλίδα μεταξύ πλουσίων και φτωχών.
Ο κατάλογος των αρνητικών επιπτώσεων είναι μεγάλος κατά τον αρθρογράφο. Φαίνεται, όμως, ότι και ο Ερντογάν γνωρίζει καλά την κατάσταση. 
Μιλώντας πριν από λίγες μέρες στο Αστεροσκοπείο του Καντιλί στην Κωνσταντινούπολη, όπου ανέπτυξε τους λόγους που τον οδήγησαν στη λήψη της απόφασης των πρόωρων εκλογών δήλωσε: “Αποφασίσαμε να κάνουμε εκλογές στις 24 Ιουνίου. Θεωρώ ότι είναι μια ενέργεια προετοιμασίας για ένα σεισμό. 
Υπάρχουν βήματα που πρέπει να γίνουν στους τομείς της οικονομίας, άμυνας, επενδύσεων, κοινωνικών παροχών.
Θα κάνουμε τις προετοιμασίες μας για τις καταστροφικές επιπτώσεις του σεισμού. Σε αντίθετη περίπτωση, η χώρα ,αναπόφευκτα θα βγει ζημιωμένη από αυτή τη διαδικασία, όπως συνέβη τους τελευταίους δυο αιώνες”.
Ο Ερντογάν ομολόγησε και επιβεβαίωσε όλα όσα αναφέρει ο Demir.
Αποκάλυψε επίσης, ότι επίκειται μεγάλος σεισμός με εδαφικές απώλειες! Αυτό επισημαίνει η δήλωση του για τους τελευταίους δυο αιώνες, κατά τη διάρκεια των οποίων η οθωμανική αυτοκρατορία απώλεσε το μεγαλύτερο μέρος των εδαφών της.
Με πληροφορίες από: militaire.gr 

Epirusblog Gr
5 of 5
Ο Ερντογάν κατέστρεψε την Τουρκία: Απολογισμός – «κόλαφος» για το έργο του
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 5655268128523285816
Σχόλια
item