Πάτρα: Έπιασαν τον αρχηγό της σπείρας που «άδειαζε» περίπτερα Πάτρα: Έπιασαν τον αρχηγό της σπείρας που «άδειαζε» περίπτερα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πάτρα: Έπιασαν τον αρχηγό της σπείρας που «άδειαζε» περίπτερα

Πάτρα: Έπιασαν τον αρχηγό της σπείρας που «άδειαζε» περίπτερα

Με την σύλληψη ενός από τα αρχηγικά μέλη της στην Πάτρα, προχωρεί η προανάκριση για την δράση της ελληνοαλβανικής σπείρας που «άδειαζε» περίπτερα, ψιλικατζίδικα και καπνοπωλεία σε όλη τη χώρα και εξαρθρώθηκε στις 17 Μαρτίου. 

Για την σύλληψη του 26χρονου Αλβανού κακοποιού, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών, οργανώθηκε επιχείρηση των ανδρών της Ασφάλειας και σήμερα θα προσαχθεί για να απολογηθεί. 


Οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμα τρεις Αλβανούς ηλικίας 27, 28 και 30 και δυο Έλληνες 43 και 24 χρόνων, καθώς και άλλους τρεις συνεργοί τους τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί. 

Από την πρώτη επιχείρηση των αστυνομικών, είχαν συλληφθεί ένας 36χρονος Έλληνας στη Νέα Φιλαδέλφεια και ένας 16χρονος Αλβανός στην Ελευσίνα, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους στον ανακριτή. Οι δράστες αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες, για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ασυρμάτων.

Η σπείρα χτυπούσε επί έξι μήνες στην Αχαΐα, τη Φθιώτιδα, τη Βοιωτία, την Αρκαδία, την Αιτωλοακαρνανία, την Ευρυτανία, αλλά και την Αττική όπου βρισκόταν η έδρα της. Τα μέλη της είχαν διαρρήξει τουλάχιστον 17 μαγαζιά και είχαν αρπάξει τσιγάρα και κάρτες κινητής τηλεφωνίας μεγάλης αξίας, τα οποία μεταπωλούσαν σε αντίστοιχα καταστήματα στην Αττική και είχαν αποκομίσει κέρδος ύψους περίπου 280.000 ευρώ!
epirusblog.gr
5 of 5
Πάτρα: Έπιασαν τον αρχηγό της σπείρας που «άδειαζε» περίπτερα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2027389199355835675
Σχόλια
item