Ουρές χιλιομέτρων στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου [εικόνες & βίντεο] Ουρές χιλιομέτρων στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου [εικόνες & βίντεο] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ουρές χιλιομέτρων στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου [εικόνες & βίντεο]

Ουρές χιλιομέτρων στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου [εικόνες & βίντεο]
Ουρές έχουν σχηματιστεί και στα δύο ρεύματα στα διόδια της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες εικοσάλεπτη είναι αναμονή για τους διερχόμενους οδηγούς. Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στα διόδια Καλαβρούζας της Ιόνιας οδού και στην Πορθμειακή γραμμή Ρίου Αντιρρίου.
Δείτε εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Nafpaktia news.gr που βρέθηκε πριν λίγα λεπτά στο Αντίρριο, τα διόδια Καλαβρούζας και στην Πορθμειακή γραμμή Ρίου Αντιρρίου.
Στα αξιοσημείωτα ήταν ότι η μεγαλύτερη ουρά ήταν από το ρεύμα προς Αγρίνιο.
Αυξημένη η κίνηση στην Πατρών-Κορίνθου
Στο αυτοκινητόδρομο της Ολύμπιας Οδού σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η κυκλοφορία διεξάγεται ομαλά μέχρι και την Κόρινθο.
Η εικόνα αλλάζει μετά την Κόρινθου, όπου στον αυτοκινητόδρομο "πέφτουν" τα οχήματα με κατεύθυνση την Αθήνα, προερχόμενα από Τρίπολη, Καλαμάτα κλπ.
Ιδιαιτέρως αυξημένη αυτή την ώρα (5.03μμ) είναι η κίνηση στην Πατρών - Κορίνθου. Στο ύψος των διοδίων του Ισθμού σχηματίζονται ουρές αυτοκινήτων, ενώ με ειδική σήμανση οι οδηγοί ενημερώνονται πως η κυκλοφορία των οχημάτων είναι αυξημένη μέχρι και τους Αγίους Θεοδώρους.

Epirusblog Gr
5 of 5
Ουρές χιλιομέτρων στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου [εικόνες & βίντεο]
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 6583758915862561668
Σχόλια
item