Θεσπρωτία: Η περιφορά των επιταφίων της Παραμυθιάς Θεσπρωτία: Η περιφορά των επιταφίων της Παραμυθιάς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Η περιφορά των επιταφίων της Παραμυθιάς

Θεσπρωτία: Η περιφορά των επιταφίων της Παραμυθιάς
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και κατάνυξης και με την παρουσία πλήθους πιστών, κορυφώνεται το θείο δράμα, με την περιφορά των επιταφίων του Μητροπολιτικού Ι. Ν Αγίου Δονάτου και του Ι.Ν Αγίου Αναστασίου οι όποιοι πριν από λίγο συναντήθηκαν στην πλατεία Βούλγαρη.
Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν, ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλειος Γιόγιακας, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη, η αντιπεριφερειάρχης παιδείας και πολιτισμού Αντιγόνη Φίλη, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νικόλας Κάτσιος και Δημήτριος Τάτσης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Παραμυθιάς αστυνόμος Α’ Χρήστος Γρίβας και ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Παραμυθιάς Επιπυραγός Ευάγγελος Μπέλλος.
Τον επιτάφιο του Αγίου Δονάτου, συνόδευε η Φιλαρμονική του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
Αυριο Μεγάλο Σάββατο στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δονάτου, στις 7:00 π.μ. θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία του Μεγ. Βασιλείου, ενώ στις 11:00 μ.μ. θα ψαλούν τα προκαταρκτικά της Μεσονυκτίου Αναστάσεως. 
Στις 12:00 τα μεσάνυχτα θα γίνει η Τελετή της Αναστάσεως και θα ακολουθήσουν Όρθρος και η Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου


epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Η περιφορά των επιταφίων της Παραμυθιάς
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 2742312947007979198
Σχόλια
item