Τα Εύσημα του Έλληνα Στρατηγού της Ε.Ε στη Φρουρά της νήσου ΡΩ! Τα Εύσημα του Έλληνα Στρατηγού της Ε.Ε στη Φρουρά της νήσου ΡΩ! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Εύσημα του Έλληνα Στρατηγού της Ε.Ε στη Φρουρά της νήσου ΡΩ!

Τα Εύσημα του Έλληνα Στρατηγού της Ε.Ε στη Φρουρά της νήσου ΡΩ!
Αυτό που δεν τόλμησαν να το κάνουν η Φυσική και η Πολιτική Ηγεσία του Στρατεύματος ..Το έκανε δημόσια με ανάρτηση στο F/B & Tweeter ,ο Έλληνας Στρατηγός της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε Μιχαήλ Κωσταράκος …Απέδωσε τα Εύσημα στη Φρουρά της νήσου Ρω για την αντίδρασή της !
Συγχαρητήρια στη φρουρά της Ν. Ρω.
Επειδή στα ΜΜΕ εκφράζονται διαρκώς απο ειδικούς και μη, υποκειμενικές απόψεις για το γεγονός στη ν. Ρω, νομίζω οτι πέρα απο τις προσωπικές απόψεις του καθενός, και σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, τα στρατιωτικά τμήματα στις νησίδες-βραχονησίδες εξουσιοδοτούνται να κάνουν χρήση του οπλισμού τους εκτελώντας προειδοποιητικές βολές προς αναχαίτιση οποιασδήποτε προσπάθειας αποβίβασης απο τον αέρα ή την θάλασσα.
Οι υπερασπιστές των νησιών δεν μπορούν να αξιολογήσουν ποιος παραβιάζει ή όχι τον εθνικό εναέριο χώρο. Και ούτε τους ενδιαφέρει.
Φυλάνε το νησί και απαγορεύουν την αποβίβαση σε οποιονδήποτε δεν ειναι εξουσιοδοτημένος γιαυτό απο αέρα η θάλασσα, η δεν προσεγγίζει με εμφανή τρόπο χωρίς να κρύβεται ή να προσπαθεί να αποφύγει τον εντοπισμό και την αναγνώριση.
Συνεπώς συγχαρητήρια στη Φρουρά και στο Δκτή της που έκαναν το καθήκον τους όπως προβλέπεται και όπως ζητάμε απ αυτούς να κάνουν.
Έχουμε και πρέπει να έχουμε νέους Αξκούς και Υπξκούς σωστά εκπαιδευμένους με δυνατότητα άμεσης λήψης αποφάσεων στρατηγικού πλέον επιπέδου, που ενεργούν άμεσα και αποφασιστικά, με την απαραίτητη πρωτοβουλία, μέσα στο σωστό θεσμικό πλαίσιο και σύμφωνα με τις ισχύουσες διαταγές.

Σχόλιο: O Στρατηγός Κωσταράκος έχει αποδείξει οτι δεν κωλώνει πουθενά  και όταν οι Τούρκοι ούρλιαζαν για την Λαδόξερα -Ζουράφα …Πήρε την Κ/Φ Τόλμη και πήγε εκεί & με τσαμπουκά !
http://veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Εύσημα του Έλληνα Στρατηγού της Ε.Ε στη Φρουρά της νήσου ΡΩ!
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6387593535225068457
Σχόλια
item