Ράνια Θρασκιά: Μας συστήνει τον αδερφό της

Ράνια Θρασκιά: Μας συστήνει τον αδερφό της
Μπορεί το διαζύγιό της από τον Ανδρέα Φωτόπουλο να ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στη ζωή της αλλά η Ράνια Θρασκιά δεν σταματά να χαμογελά.
Άνθρωπος αισιόδοξος από τη φύση της δεν θα μπορούσε να αφήσει τς δυσκολίες να την πτοήσουν. Άλλωστε έχει τους δύο γιους της να τις δίνουν δύναμη αλλά και την οικογένειά της. 
Μαζί τους πέρασε και αυτές τις άγιες μέρες. Παραδοσιακά, με πολύ φαγητό και αγάπη. Η ίδια φρόντισε να μοιρστεί στιγμιότυπα και με τους διαδικτυακούς της φίλους. 
Ανάμεσα σε αυτά ήταν οι λιχουδιές που έφτιαξε με συνταγη της φίλης της, Αργυρώς Μαρμπαρήγου αλλά και το γιορτινό τραπέζι.
Γύρω του μαζεύτηκε όλη η οικογένεια και η Ράνια πόζαρε ευτυχισμένη στο πλευρό το αδερφού της Γιώργου. ΟΙ δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι.
Ο Γιώργος είναι μεγαλύτερός της και ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που εμπιστεύεται για τα πάντα η ξανθιά παρουσιάστρια. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της και στέκεται βράχος στο πλάι της. Της έχει κι εκείνος μεγάλη αδυναμία.
Εχει εταιρεία στη Θεσσαλονίκη που αφορά ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα. Η δραστηριοποίησή της αφορά κυρίως την εξυπηρέτηση των τηλεπικοινωνιακών αναγκών επιχειρήσεων.
Ο Γιώργος Θρασκιάς, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μίλησε στο TV Makedonia για τις άγνωστες πτυχές της παρουσιάστριας αλλά και για τη σχέση που συνδέει τα δύο αδέλφια. «Η Ράνια ήταν υπερβολικά ήσυχο παιδί» αποκάλυψε ο Γιώργος και στη συνεχεία αναφέρθηκε στον κυριότερο λόγο που οι δυο τους τσακώνονται: «Ο βασικός λόγος που μαλώνουμε είναι η ομάδα, έχει μεγάλο πάθος με τον ΠΑΟΚ».

epirusblog.gr
5 of 5
Ράνια Θρασκιά: Μας συστήνει τον αδερφό της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 610450263446497693
item