Γιάννενα: Στήριξη στο έργο της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ

Γιάννενα: Στήριξη στο έργο της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ

Με την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου, συναντήθηκε την Παρασκευή αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τον Χρ. Μαντά, βουλευτή Ιωαννίνων και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Αρ. Σπέγγο συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων και Κ. Μπασιούκα επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Ηπειρος Ανατροπής» 

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ είχε εκτεταμένη συζήτηση για τις δράσεις της διοίκησης , αλλά και για τα σχέδιά της για την  επερχόμενη  χρονική  περίοδο. 

Χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση ότι κατάφερε σήμερα να είναι στην πρωτοπορία των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων, με πλεονασματικό προϋπολογισμό, αλλά και με μία αξιοσημείωτη πορεία στην αναδιοργάνωση και ενίσχυση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη μας. 

Η Λιμνοπούλα, το Κολυμβητήριο, η αναδιοργάνωση των «Ζωσιμάδων» , όπου σε λίγες βδομάδες ξεκινάει η αντικατάσταση του ταρτάν και πολλές άλλες μικρότερες ή μεγαλύτερες αλλαγές είναι ενδεικτικά αυτής της πορείας, όπως σημειώνεται.   

Στα σχέδια της διοίκησης είναι η αναμόρφωση όλων των εξωτερικών εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ καθώς και η συνολική ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων. 

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων συνεχάρη τη διοίκηση και δήλωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της σε αυτή την άοκνη και ανιδιοτελή προσπάθεια, που έφερε το ΠΕΑΚΙ στην πρωτοπορία στο επίπεδο των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων ολόκληρης της χώρας .

ele.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στήριξη στο έργο της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5842942267260467488
item