Ράνια Θρασκιά: Μιλά για τη νέα της ζωή μετά το διαζύγιο

Ράνια Θρασκιά: Μιλά για τη νέα της ζωή μετά το διαζύγιο
Η ειδικός ψυχικής υγείας και παρουσιάστρια Ράνια Θρασκιά αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στη ζωή της μετά το τέλος του γάμου της με τον Ανδρέα Φωτόπουλο.
Ήρεμη και κατασταλαγμένη πλέον αφιερώνει τον χρόνο της στους δύο γιους της και στο νέο της επαγγελματικό βήμα με το οποίο έχει ενθουσιαστεί. Με αφορμή αυτό μίλησε στην Real Life και τη Νίκη Κώτσου. 
«Ετοιμάζω ένα κέντρο προσωπικής και οικογενειακής εξέλιξης. Έτσι αποφασίσαμε να το λέμε. Με εξαιρετικούς συνεργάτες. Είμαστε δύο ψυχολόγοι, μία παιδοψυχίατρος, που μας τιμά με τη συνεργασία της, και εγώ», εξηγεί.
Είσαι εργαζόμενη μητέρα με δύο παιδιά και ξεκινάς κάτι απαιτητικό. Πώς προλαβαίνεις; «Προς το παρόν, δεν έχει αρχίσει αυτή η δυσκολία σε σχέση με τις πολλές ώρες μακριά από το σπίτι και τα παιδιά. 
Και ήδη έχει υπάρξει μια αρκετά μεγάλη περίοδος που εγώ προετομάζω αυτόν τον χώρο και τη νέα μου δουλειά, άρα πρετοιμάζονται και τα παιδιά γι’ αυτή την αλλαγή που θα υπάρξει στο καθημερινό μας πρόγραμμα.»
«Είναι έξι και οκτώ χρονών και βοηθάει πολύ το γεγονός ότι είχα την πολυτέλεια να τα προετοιμάσω γι’ αυτό. Οτι δεν έγινε από τη μία μέρα στην άλλη. 
Κι εκείνα μοιράζονται τη δική μου χαρά και τη δική μου αγωνία και θα προσπαθήσω όσο το δυνατόν να μη γίνει καταχρηστικά στον δικό τους χρόνο και τον χρόνο που ήξεραν μέχρι τώρα ότι είναι αφιερωμένος σε εκείνα», συνεχίζει η Ράνια.
«Τα παιδιά παίρνουν μεγάλη χαρά όταν βρίσκονται και με άλλους ανθρώπους που τα αγαπούν, είναι όμως πολύ δύσκολο κάποιος τρίτος άνθρωπος να υποκαταστήσει τους γονείς στην ευθύνη της διαπαιδαγώγησής τους. Γι’ αυτό τον ρόλο, τα παιδιά χρειάζονται τη μαμά και φυσικά τον μπαμπά.»

Η ζωή σου τι χρώμα έχει αυτή την περίοδο; «Η ζωή μου αυτή την περίοδο έχει χαρούμενα χρώματα. 
Οι ζωές όλων μας έχουν διάφορες αποχρώσεις αλλά τώρα η δική μου είναι φωτεινή, κυρίως γιατί φωτίζεται από τον ρόλο μου ως μητέρας και γιατί τα νέα ξεκινήματα πάντα μου δίνουν πολύ μεγάλη αισιοδοξία και χαρά. 
Και παράλληλα και πανικό! Υπάρχει κι αυτός, συνήθως τις ώρες που κοιμούνται τα παιδιά και έχω ψυχικό χρόνο για μένα. Τότε ονειρεύομαι και σχεδιάζω τη ζωή μου.»
Είσαι ανοιχτή σε κάτι καινούργιο στην προσωπική σου ζωή, μετά την αλλαγή σελίδας; «Στην παρούσα φάση, η προτεραιότητά μου -εκτός από την ισορροπία των παιδιών μου, που είναι η μόνιμα απόλυτη προτεραιότητά μου- είναι το νέο μου επαγγελματικό ξεκίνημα, για το οποίο είμαι ενθουσιασμένη.»
epirusblog.gr
5 of 5
Ράνια Θρασκιά: Μιλά για τη νέα της ζωή μετά το διαζύγιο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7951632572696679424
item