Πρέβεζα: Θα ξαναέρθουν;

Πρέβεζα: Θα ξαναέρθουν;
Ο υπερβολικός κόσμος που επισκέφθηκε την Πρέβεζα αυτό το τριήμερο   ανέδειξε και κάποια σοβαρά κενά, έλλειψης υποδομών και οργάνωσης του Δήμου κάτι που συζητήθηκε αλλά και σχολιάστηκε από αρκετούς.

Η πόλη δεν είχε ούτε το στοιχειώδη φωτισμό, δεν είχε χώρους πάρκινγκ, δεν ανέδειξε τα μνημεία και τα κάστρα της με δύο λόγια, υστέρησε σε κάποια  από τα βασικά - στοιχειώδη πράγματα που αν είχε κάνει, φυσικά και θα λειτουργούσαν υπέρ της. 

Όπως μας μεταφέρθηκε, κάποιοι από τους επισκέπτες οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν και ίσως χωρίς λόγο, μάλλον κάποιοι από αυτούς ίσως να μην επιστρέψουν ξανά!

Η Δημοτική αρχή για άλλη μια φορά δεν είχε προετοιμαστεί ενώ ήξερε ότι την πόλη θα επισκέπτονταν πλήθος κόσμου...! Και εξηγούμαστε τι εννοούμε...

Επειδή, παρατηρήθηκε να υπάρχει πρόβλημα παρκαρίσματος, θα μπορούσαν να είχαν προνοήσει, έστω αυτή τη φορά και για το τριήμερο, ν΄ανοίξουν π.χ. το στρατόπεδο Σολωμού και ίσως το 1ο και το 2ο δημοτικό σχολείο έτσι ώστε να λειτουργήσουν για εύκολη και εξυπηρετική πρόσβαση παρκαρίσματος. 

Στο σημείο αυτό, οφείλουμε ν' αναφέρουμε πως καταστηματάρχης επαίνεσε, αστυνομία, λιμεναρχείο και δημοτική αστυνομία, για την επιείκεια που έδειξαν....

Από την άλλη και εμείς οι ντόπιοι, μιας και ο καιρός βοήθησε τα μέγιστα, ας μην παίρνουμε το αυτοκίνητό μας για να πάμε στην παραλία από μια σχετικά κοντινή απόσταση, έτσι ώστε να βοηθήσουμε τους ξένους επισκέπτες - φιλοξενούμενους μας...

Καλοπροαίρετα λέμε πως, η δημοτική αρχή δεν αρκεί να φυτεύει λουλούδια και να ασβεστώνει τα παρτέρια....Οι ευθύνες της είναι πολλές και μεγάλες πόσο μάλλον όταν δείχνει πως η πόλη στο κομμάτι του τουρισμού έχει ανοδική πορεία.

Σχεδιασμός για την αντιμετώπιση της καλοκαιρινής σεζόν υπάρχει;  Είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν δεν επιλύσει κάποια από τα παραπάνω, τότε η πόλη θα βγει ζημιωμένη και την κατάσταση θα ξελασπώσουν για ακόμη μια φορά οι επαγγελματίες - καταστηματάρχες... το καλοκαίρι έφτασε και όπως τονίζουν αρκετοί,  για ακόμη μια φορά, η δημοτική αρχή πιάστηκε απροετοίμαστη !

Η ίδια πάντως θα πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένη με το έργο της εφόσον διεκδικεί για άλλη μια φορά το Δήμο !!

Θα ξαναέρθουν;....
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Θα ξαναέρθουν;
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2234609453830901315
item