Τίποτα δεν πετάει πάνω από τη Συρία υπό τον φόβο επιδρομών των ΗΠΑ Τίποτα δεν πετάει πάνω από τη Συρία υπό τον φόβο επιδρομών των ΗΠΑ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τίποτα δεν πετάει πάνω από τη Συρία υπό τον φόβο επιδρομών των ΗΠΑ

Τίποτα δεν πετάει πάνω από τη Συρία υπό τον φόβο επιδρομών των ΗΠΑ
Η έκρυθμη κατάσταση στη Συρία και κυρίως η ένταση που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες σε συνδυασμό με τον φόβο επίθεσης των ΗΠΑ, αλλάζει τον χάρτη των πτήσεων. 

Σύμφωνα με το flightradar24 από όπου είναι η εικόνα, κανένα αεροσκάφος δεν βρίσκεται στον εναέριο χώρο της Συρίας. Ολες οι αεροπορικές εταιρείες έχουν τροποποιήσει τα δρομολόγιά τους και ακολουθούν άλλες διαδρομές. 

Ο εναέριος κυκλοφοριακός φόρτος έχει μεταφερθεί στα σύνορα προς την πλευρά της Τουρκίας και του Ιράκ.

Εξάλλου και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια της Αεροναυτιλίας (Eurocontrol) προειδοποίησε την Τρίτη τις εταιρείες αεροπορικών μεταφορών να επιδείξουν μεγάλη προσοχή στον εναέριο χώρο της ανατολικής Μεσογείου τις επόμενες 72 ώρες, λόγω της πιθανής έναρξης αεροπορικών πληγμάτων στη Συρία

Σύμφωνα με τον οργανισμό, πύραυλοι αέρος-εδάφους και πύραυλοι Κρουζ ίσως εκτοξευθούν την περίοδο αυτή και γι' αυτό υπάρχει πολύ μεγάλη περίπτωση να διακοπούν οι ραδιοεπικοινωνίες αλλά και τα συστήματα υποβοήθησης της πλοήγησης.

«Χρειάζεται προσοχή στον σχεδιασμό πτήσεων στην ανατολική Μεσόγειο και στην περιοχή πληροφοριών πτήσης (FIR) της Λευκωσίας», τόνισε ο οργανισμός στην ανακοίνωσή του, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Epirusblog Gr
5 of 5
Τίποτα δεν πετάει πάνω από τη Συρία υπό τον φόβο επιδρομών των ΗΠΑ
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 6854550258346658201
Σχόλια
item