Σε οκτώ μήνες φυλάκιση για ρευματοκλοπή καταδικάστηκε η Έφη Θώδη Σε οκτώ μήνες φυλάκιση για ρευματοκλοπή καταδικάστηκε η Έφη Θώδη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σε οκτώ μήνες φυλάκιση για ρευματοκλοπή καταδικάστηκε η Έφη Θώδη

Σε οκτώ μήνες φυλάκιση για ρευματοκλοπή καταδικάστηκε η Έφη Θώδη
Σε οκτώ μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η γνωστή τραγουδίστρια, Έφη Θώδη.
Η Έφη Θώδη κλήθηκε την Πέμπτη να απολογηθεί στο Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για την κατηγορία της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση, σύμφωνα με το Secret.
Η τραγουδίστρια δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, ο οποίος υποστήριξε ότι έγινε η παράβαση εν αγνοία της, ωστόσο, πλήρωσε κανονικά το πρόστιμο και το ρεύμα που καταναλώθηκε τη χρονική περίοδο που είχε διαπιστωθεί η κλοπή.
Το ποσό που είχε πληρώσει τότε η τραγουδίστρια, ως πρόστιμο από την Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, έφτανε περίπου τα 3.000 ευρώ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το δικαστήριο αναγνώρισε ως ελαφρυντικό την πληρωμή του προστίμου, ωστόσο καταδίκασε την Έφη Θώδη σε οκτώ μήνες φυλάκιση. Δεν αποκλείεται η τραγουδίστρια να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.
Η Έφη Θώδη παραδέχτηκε στο δικαστήριο πως έγινε η κλοπή και χρεώθηκε σε εκείνη επειδή είναι η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, ωστόσο, εκείνο το διάστημα έλειπε από την οικία της και βρισκόταν στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. 
Η τραγουδίστρια ανέφερε πως μόλις επέστρεψε και αντιλήφθηκε τι συνέβη έσπευσε να πληρώσει το πρόστιμο.
Epirusblog Gr
5 of 5
Σε οκτώ μήνες φυλάκιση για ρευματοκλοπή καταδικάστηκε η Έφη Θώδη
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 7552840687111969753
Σχόλια
item