Γιάννενα: Ιδού η.. Ρόδος και η ευκαιρία! Γιάννενα: Ιδού η.. Ρόδος και η ευκαιρία! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ιδού η.. Ρόδος και η ευκαιρία!


Γιάννενα: Ιδού η.. Ρόδος και η ευκαιρία!

Ένα πραγματικά ενδιαφέρον και καινοτόμο πρόγραμμα έρχεται σε λίγες ημέρες από το ΕΣΠΑ. Πρόκειται για την δυνατότητα δημιουργίας ανοιχτών εμπορικών κέντρων, που σκοπό έχουν να λειτουργήσουν ως τοπόσημα.

Ιδού λοιπόν η μεγάλη ευκαιρία για το ιστορικό κέντρο των Ιωαννίνων, όπου κάποτε έσφυζε από ζωή..
Ιδού λοιπόν η ρόδος για δήμο, επιμελητήριο και εμπορικό σύλλογο..
Σύμφωνα με τους βασικούς άξονες του προγράμματος, το οποίο είχε προαναγγελθεί εδώ και καιρό, η πρόταση θα πρέπει να είναι μία από τους εμπλεκόμενους.
Ο δήμος θα μπορεί να λάβει κονδύλι 1,5 εκατ. ευρώ και ο εμπορικός σύλλογος ή το επιμελητήριο για το δικό του κομμάτι παρεμβάσεων θα διαχειριστεί ένα ποσό 2.000 ευρώ για κάθε επιχείρηση που θα συμμετάσχει.
Σημειώνεται ότι προϋποθέσεις συμμετοχής έχουν τουλάχιστον 50 επιχειρήσεις ακόμη κι αν δεν είναι μέλη του συλλόγου, όπως επιχειρήσεις εστίασης, ξενοδοχεία, ιατρεία, κέντρα αισθητικής και άλλα..
Και επειδή περί τοπόσημων έχουν ακούσει πολλά τον τελευταίο καιρό, είναι ευκαιρία να δούμε στην πράξη την ετοιμότητα των αρμοδίων είτε για το ιστορικό κέντρο, είτε για κάτι πιο… καινοτόμο που μπορεί να έχουν σκεφτεί!
Πηγή: epiruspost.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Ιδού η.. Ρόδος και η ευκαιρία!
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 1015081745082202593
Σχόλια
item