Φαίη Σκορδά: Οι προετοιμασίες για το Πάσχα και το ταξίδι με τα παιδιά στο εξωτερικό! Φαίη Σκορδά: Οι προετοιμασίες για το Πάσχα και το ταξίδι με τα παιδιά στο εξωτερικό! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φαίη Σκορδά: Οι προετοιμασίες για το Πάσχα και το ταξίδι με τα παιδιά στο εξωτερικό!

Φαίη Σκορδά: Οι προετοιμασίες για το Πάσχα και το ταξίδι με τα παιδιά στο εξωτερικό!
Πάσχα στο εξωτερικό θα κάνει φέτος η Φαίη Σκορδά. Η γνωστή παρουσιάστρια του Ant1 που αγαπά πολύ τις παραδόσεις και τις περισσότερες χρονιές ταξιδεύει με τα αγόρια της στη βόρεια Ελλάδα για να κάνει Πάσχα στο Κιλκίς, φαίνεται πως έχει φέτος διαφορετικά σχέδια.
Βλέπεις, η όμορφη Φαίη αποφάσισε να κάνει Πάσχα στο εξωτερικό, έχοντας μαζί της τα αγόρια της, τον Γιάννη και τον Δημήτρη της, αλλά και τους γονείς της.
Όπως αποκάλυψε η ίδια στην τελευταία live εκπομπή του Πρωινού Ant1 πριν το Πάσχα, φέτος θα κάνει γιορτές στο εξωτερικό και μάλιστα σε εξωτικό προορισμό. 
Ναι, η παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής συναντήθηκε με τους γονείς της, πήρε τα παιδιά της και έφυγε για το αεροδρόμιο με προορισμό το Ντουμπάι! 
Εκεί μένουν τα τελευταία χρόνια οι θείοι της και φέτος αποφάσισε να τους επισκεφτεί με όλη την οικογένεια. 
Η Φαίη μάλιστα, αποκάλυψε πως της ζήτησαν να τους φέρει από την Ελλάδα κόκκινη βαφή για να βάψουν σήμερα τα αυγά του Πάσχα, αλλά και μια σούβλα για το αρνί!


Ιδιαίτερα χαρούμενη και ενθουσιασμένη, η Φαίη, που έχει κάνει ήδη τις αγορές του Πάσχα και έχει βρει τα δώρα για τα παιδιά της, ταξίδεψε με όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα και ανυπομονεί αυτές τις μέρες να χαλαρώσει και να περάσει όμορφες οικογενειακές στιγμές.
Μετά το χωρισμό, άλλωστε, από τον Γιώργο Λιάγκα, εκείνη είναι αχώριστη με τα παιδιά της. 
Και φυσικά στις γιορτές το ζευγάρι έρχεται πάντα σε συμφωνία για το πώς θα περάσουν αυτές τις μέρες με τα παιδιά, ώστε να υπάρχει απόλυτη ισορροπία. 
Στόχος και των δυο άλλωστε, είναι να είναι καλά τα αγόρια τους, που αποτελούν και τη βασική τους προτεραιότητα.

Epirusblog Gr
5 of 5
Φαίη Σκορδά: Οι προετοιμασίες για το Πάσχα και το ταξίδι με τα παιδιά στο εξωτερικό!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 732419957935952789
Σχόλια
item