Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Χώρισαν αλλά μένουν στο ίδιο σπίτι! Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Χώρισαν αλλά μένουν στο ίδιο σπίτι! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Χώρισαν αλλά μένουν στο ίδιο σπίτι!

Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Χώρισαν αλλά μένουν στο ίδιο σπίτι!
Μετά από έξι χρόνια σχέσης και δυο χρόνια κοινής ζωής στο Λος Άντζελες όπου βρέθηκαν για να κυνηγήσουν το όνειρό τους, ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου δεν είναι πια ζευγάρι. 
Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες συνεχίζουν να μένουν στο ίδιο σπίτι.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real Life, το πρώην ζευγάρι είχε το τελευταίο διάστημα σύννεφα στη σχέση του. 
Οι φίλοι τους γνώριζαν όλο το παρασκήνιο, αλλά τίποτα δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι την οριστική απόφασή τους να χωρίσουν. 
Αυτή η στιγμή ήρθε πριν λίγους μήνες, όταν εκείνη αποφάσισε να ταξιδέψει μόνη για την Ελλάδα, ενώ ο Πάνος Βλάχος βρέθηκε στο Λονδίνο. 
Λίγο αργότερα ήρθε και εκείνος στη χώρα μας, γύρισαν μαζί το τηλεοπτικό σποτ για γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ και η Ιωάννα επέστρεψε στις ΗΠΑ, ενώ ο Πάνος Βλάχος έμεινε στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους.
Ωστόσο, και οι δυο φαίνεται πως πήραν από κοινού την απόφαση να μην είναι ζευγάρι, αλλά όχι και να ζήσουν χωριστά. Το φιλικό τους περιβάλλον αναφέρει πως συνεχίζουν να μένουν μαζί, ως συγκάτοικοι πια, στο λοφτ που νοικιάζουν στο Λος Άντζελες. Αυτή η απόφαση φαίνεται πως πάρθηκε για πρακτικούς λόγους, ώστε να μοιράζονται τα έξοδα ως συγκάτοικοι πια.

Epirusblog Gr
5 of 5
Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Χώρισαν αλλά μένουν στο ίδιο σπίτι!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3825042628229972388
Σχόλια
item