Εύη Βατίδου: «Υπενθυμίζω σε κάποιους πανελίστες αρχές ηθικής…» Εύη Βατίδου: «Υπενθυμίζω σε κάποιους πανελίστες αρχές ηθικής…» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εύη Βατίδου: «Υπενθυμίζω σε κάποιους πανελίστες αρχές ηθικής…»

Εύη Βατίδου: «Υπενθυμίζω σε κάποιους πανελίστες αρχές ηθικής…»
Πυρ και μανία έγινε Εύη Βατίδου με τα σχόλια που ακούστηκαν εις βάρος της και προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά μέσα από τα social media, μία μέρα μετά από όλα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό.


Συγκεκριμένα η Εύη Βατίδου έγραψε:
«Λυπάμαι που είμαι αναγκασμένη να εκθέσω τον εαυτό μου ενάντια στις αρχές μου, για να υπενθυμίσω σε κάποιους ΠΑΝΕΛΙΣΤΕΣ Αρχές Ηθικής και δεοντολογίας. 
ΣΕΒΟΜΑΙ σημαίνει ότι θεωρώ πως αξίζει να εκτιμώ τον άλλον και αποφεύγω από το να παρεμβαίνω στην προσωπική του ζωή όταν αυτός δεν το επιθυμεί. ειδικά όταν έχει την υποχρέωση να προστατεύσει ανήλικα παιδιά. Δεν προσβάλλω κανέναν όταν δημόσια τοποθετώ τα πιστεύω μου μετά από ανεπίτρεπτη πρόκληση.
Δεν έχω ανάγκη να πουλώ τον εαυτό μου εξευτελίζοντας τους συνανθρώπους μου για τα προς το ζην. Είμαι ευλογημένη! Προτιμώ να εργάζομαι με ήθος και τιμιότητα αλλιώς καλύτερα να πεινάσω. Λυπάμαι για αυτούς που έχουν εισχωρήσει στις έννοιες του ναρκισσισμού και έχουν ξεφύγει τελείως αλλά δεν μπορώ να σώσω τον κόσμο ας προλάβουν μόνοι τους να σώσουν την ΚΑΤΑΝΤΙΑ τους.
Απλά τοποθετώ τη θέση μου βάσει της ηθικής που με δίδαξε η μητέρα μου και που εύχομαι να σταθώ άξια να διδάξω και ‘γω στα παιδιά μου. ΑΠΑΙΤΩ δημόσια μέσα από τα δικά μου social media την προστασία του οικογενειακού μου περιβάλλοντος αλλιώς δεν μου αφήνετε άλλη λύση από το να κινηθώ νομικά»
Epirusblog Gr
5 of 5
Εύη Βατίδου: «Υπενθυμίζω σε κάποιους πανελίστες αρχές ηθικής…»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7054725379077228037
Σχόλια
item