Ρόδος: «Επεισοδιακή» καταδίωξη τουριστών που έκλεψαν από κοσμηματοπωλείο

Ρόδος: «Επεισοδιακή» καταδίωξη τουριστών που έκλεψαν από κοσμηματοπωλείο

Είκοσι ζευγάρια χρυσά σκουλαρίκια αφαίρεσαν από κοσμηματοπωλείο της Ρόδου τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι φεύγοντας επιχείρησαν να χτυπήσουν με το αυτοκίνητο τους τον ιδιοκτήτη του καταστήματος!

Οι δράστες συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα στο αεροδρόμιο της Ρόδου όπου μετέβησαν προκειμένου να επιστρέψουν στην πατρίδα τους!

Ο λόγος για έναν 46χρονο Σουηδό, μία 24χρονη συμπατριώτισσα του, έναν 24χρονο Φιλανδό και μία 31χρονη από τη Σλοβακία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η «δράση» των αλλοδαπών ξεκίνησε χθες στις 5 το απόγευμα όταν ο 46χρονος Σουηδός πήγε σε ταχυφαγείο στην πόλη της Ρόδου και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο. Περίπου 45 λεπτά αργότερα όλη η παρέα των αλλοδαπών μετέβη σε κοσμηματοπωλείο της πόλης μας και μπήκε μέσα με την πρόφαση ότι ήθελε να αγοράσει κοσμήματα.

Τελικά αφαίρεσαν από το ράφι ξεκλείδωτης βιτρίνας 20 ζευγάρια χρυσά σκουλαρίκια αξίας 5000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου που τους αντιλήφθηκε άμεσα, έτρεξε πίσω τους για να τους σταματήσει και τότε οι τέσσερις αλλοδαποί που είχαν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο τους το κατεύθυναν κατά πάνω του με σκοπό να τον τραυματίσουν!

Τελικά οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν όχι όμως για πολύ, αφού το βράδυ της ίδιας ημέρας (27 Απριλίου 2018) πήγαν στο αεροδρόμιο της Ρόδου από όπου θα αναχωρούσαν για τις πατρίδες τους.

Καθώς όμως το περιστατικό είχε καταγγελθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, είχε ήδη γίνει η σχετική έρευνα και βάση των στοιχείων που είχαν συγκεντρωθεί οι δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.

Πηγή: http://www.rodiaki.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Ρόδος: «Επεισοδιακή» καταδίωξη τουριστών που έκλεψαν από κοσμηματοπωλείο
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7220814284097737566
item