Θεσπρωτία: Ένα λεύκωμα μοναδικό για τη Θεσπρωτία!!! Θεσπρωτία: Ένα λεύκωμα μοναδικό για τη Θεσπρωτία!!! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Ένα λεύκωμα μοναδικό για τη Θεσπρωτία!!!

Θεσπρωτία: Ένα λεύκωμα μοναδικό για τη Θεσπρωτία!!!
Όλοι ήταν εκεί στο Πάνθεον, το απόγευμα του Σαββάτου, στην παρουσίαση του λευκώματος με τίτλο «Θεσπρωτία στα χρώματα της παράδοσης» που εκδόθηκε από το Κ.Π.Ε. Φιλιατών !!!

Ένα λεύκωμα το οποίο περιλαμβάνει φωτογραφίες από παλιά σπίτια, γεφύρια, νερόμυλους, λιοτρίβια, εκκλησίες και μονές όλα χτισμένα τον 18ο και 19ο αιώνα στις περιοχές της Ηγουμενίτσας, των Φιλιατών και της Παραμυθιάς. 

Το μοναδικό αυτό λεύκωμα επιμελήθηκε ο υπεύθυνος του Κ.Π.Ε Φιλιατών ( Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ) Νικολάου Μάρκος !!!

Το λεύκωμα παρουσίασαν ο ηγούμενος της Ι.Μ. Γηρομερίου Αρχιμανδρίτης και Θεολόγος Μεθόδιος Ντελής μαζί με τον αρχιτέκτονα Μιχάλης Αράπογλου!!!

Επίσης μίλησαν ο πρόεδρος του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου Θεμιστοκλής Γκόγκας με θέμα "Πολιτισμός και παράδοση" και ο καθηγητής του ΤΕΙ και Υποψήφιος Διδάκτορ του Πανεπιστημίου της Σεβίλλης Κωνσταντίνος Σολάκης με θέμα "Παράδοση και Τουρισμός"

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και Βασιλης Γιογιακας, ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος , η αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Αντιγόνη Φίλη σε θέματα παιδείας και πολιτισμού, ο δημοτικός σύμβουλος Σουλίου Γιάννης Γώγος, ως εκπρόσωπος της δημάρχου Σουλίου Σταυρούλας Μπραΐμη, καθώς και η διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας Μαρίνα Μπέση.

thespro.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Ένα λεύκωμα μοναδικό για τη Θεσπρωτία!!!
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 470847966055677262
Σχόλια
item