Η Amal Clooney αποκαλύπτει πώς σαγήνευσε τον George Clooney Η Amal Clooney αποκαλύπτει πώς σαγήνευσε τον George Clooney | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Amal Clooney αποκαλύπτει πώς σαγήνευσε τον George Clooney

Η Amal Clooney αποκαλύπτει πώς σαγήνευσε τον George Clooney
Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας βιώνουν τους τελευταίους μήνες ο George και η Amal Clooney καθώς ο ερχομός των παιδιών τους, τους άλλαξε όλη τους τη ζωή!
Η Amal Clooney φωτογραφήθηκε για το νέο εξώφυλλο της Vogue Μαΐου και μίλησε  ανοιχτά για τα δίδυμα παιδιά της και για το πώς σαγήνευσε τον George Clooney.

Ο George Clooney αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου αφού την είδε με μερικές καμηλοπαρδάλεις.
«Αν γνωρίζεις το παραμικρό για την τρελή ζωή μου, θα ξέρεις πως είχα αφοσιωθεί στην ιδέα ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα παντρευτώ ποτέ ξανά. Αλλά άρχισα να βγαίνω με την Amal κι αμέσως κατάλαβα πως εκεί υπήρχε κάτι πολύ διαφορετικό», έχει πει ο ηθοποιός. 

Η «επιφοίτηση» περί γάμου του ήρθε όταν κάποια στιγμή πήγαν μαζί για σαφάρι στην Αφρική. «Ήρθαν προς το μέρος της μερικές καμηλοπαρδάλεις. Έτσι ξαφνικά. Την τράβηξα μια φωτογραφία και χαμογελούσε. Τότε είπα στον φίλο μου τον Ben, "Σκέφτομαι να της ζητήσω να με παντρευτεί", κι αυτός μου απάντησε, "Νομίζω πως είναι πολύ καλή ιδέα"»,
Ο George και η Amal κράτησαν ζωντανό το ειδύλλιο μέσω mail. Στα πρώτα στάδια της σχέσης τους, ο George «της έγραφε συνεχώς σημειώματα με τη φωνή του σκύλου του, Αϊνστάιν, που υποτίθεται πως ήταν παγιδευμένος σε διάφορα μέρη και χρειαζόταν νομική βοήθεια για να σωθεί».
Epirusblog Gr
5 of 5
Η Amal Clooney αποκαλύπτει πώς σαγήνευσε τον George Clooney
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3643302161697935203
Σχόλια
item