ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ: 610.000 ευρώ για έργα ουσίας στο Κάτω Νεοχωρόπουλο ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ: 610.000 ευρώ για έργα ουσίας στο Κάτω Νεοχωρόπουλο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ: 610.000 ευρώ για έργα ουσίας στο Κάτω Νεοχωρόπουλο

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ:  610.000 ευρώ για έργα ουσίας στο Κάτω Νεοχωρόπουλο
Σημαντική παρέμβαση από τη Δημοτική Αρχή, για βελτίωση του οδικού δικτύου και κατασκευή δικτύου ομβρίων.
Μια συνολική παρέμβαση, η ολοκλήρωση της οποίας θα αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα των κατοίκων του Κάτω Νεοχωρόπουλου, δημοπράτησε η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων με το έργο «Ανακατασκευή – Βελτίωση Οδικού Δικτύου του Δήμου Ιωαννιτών», συνολικού προϋπολογισμού 610.000 ευρώ.
Ο διαγωνισμός μάλιστα θα διεξαχθεί σε λιγότερο από ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 24 Μαΐου.Το συγκεκριμένο έργο αφορά παρεμβάσειςγια την ανακατασκευή και βελτίωση του οδικού δικτύου του Δήμου Ιωαννιτών και την κατασκευή δικτύου όμβριών υδάτων σε δρόμους οι οποίοι βρίσκονται κατά κύριο λόγο στο Κάτω Νεοχωρόπουλου.
Με αυτή την παρέμβαση μια περιοχή με πολλές ελλείψεις σε θέματα υποδομών αλλάζει οριστικά σελίδα.
«Πρόκειται για μια συνολική παρέμβαση που δεν αφορά μόνο σε ασφαλτοστρώσεις, αλλά περιλαμβάνει μια σειρά έργων για τη συνολική αναδιαμόρφωση μιας περιοχής στην οποία δυστυχώς λείπουν μέχρι σήμερα βασικές υποδομές. 
Με σοβαρότητα και προγραμματισμό ο Δήμος προχωρά σε ένα ακόμα έργο που έχει ανάγκη η πόλη έχοντας πάντα σε πρώτη προτεραιότητα την αναβάθμιση της καθημερινότητας με ποιοτικές παρεμβάσεις», δήλωσε ο αντιδήμαρχος έργων, Γιάννης Λιόντος.
«Μέσα από ένα ολοκληρωμένο προγραμματισμό και με τη διάθεση σημαντικών οικονομικών πόρων δημιουργούμε τις απαραίτητες υποδομές που πρέπει να διαθέτει κάθε περιοχή και κάθε γειτονιά του Δήμου μας. 
Παρεμβαίνουμε με 610 χιλ.ευρώ σε μια περιοχή που διαθέτει τεράστια προβλήματα (οδοστρωσίας, ομβρίων, πεζοδρόμια κλπ ), στοχεύοντας στην αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του.
Γιατί υπάρχει πλέον μια Δημοτική Αρχή που έχει θέσει στο κέντρο του πολιτικού της σχεδιασμού την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των δημοτών της και την αναβάθμιση ολόκληρων περιοχών της πόλης και του Δήμου που για πολλά χρόνια ήταν ξεχασμένες και παραμελημένες.
Θα συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα - εντός του Μαΐου - με νέες δημοπρατήσεις σημαντικών έργων και σε άλλες περιοχές», αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Θανάσης Μανταλόβας.
Σύμφωνα με την μελέτη του έργου οι παρεμβάσειςανακατασκευής ή βελτίωσης του οδοστρώματος και κατασκευής δικτύου όμβριων υδάτων θα γίνουν στιςπαρακάτω οδούς:
Τσερίτσανων, Αγίας Λαύρας, Ηλ. Βενέζη, Πελασγών, Γλυκής, Π. Πουλίδη, Δήλου, Λ. Σουλίου, Ιερού Λόχου, Νίζνα, Ευζώνων, Άρθουρ Έβανς, Γ. Αϊβατίδη και Χρ. Κλονάρη.
anex.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ: 610.000 ευρώ για έργα ουσίας στο Κάτω Νεοχωρόπουλο
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 1735481990853292136
Σχόλια
item