Χριστίνα Πολίτη – Κώστας Σπυρόπουλος: Γιόρτασαν μαζί τις 500 παραστάσεις του Toc Toc [pics] Χριστίνα Πολίτη – Κώστας Σπυρόπουλος: Γιόρτασαν μαζί τις 500 παραστάσεις του Toc Toc [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χριστίνα Πολίτη – Κώστας Σπυρόπουλος: Γιόρτασαν μαζί τις 500 παραστάσεις του Toc Toc [pics]

Χριστίνα Πολίτη – Κώστας Σπυρόπουλος: Γιόρτασαν μαζί τις 500 παραστάσεις του Toc Toc [pics]
Το Toc Toc συμπλήρωσε 500 παραστάσεις! Η θρυλική παράσταση, που ανέβηκε στο θέατρο ΗΒΗ για πρώτη φορά το 2013, γιόρτασε με ένα party την επιτυχία της. 
Οι συντελεστές της διασκέδασαν όλοι μαζί με τον σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή, Κώστα Σπυρόπουλο να έχει στο πλευρό του και την αγαπημένη του. 
Η Χριστίνα Πολίτη έχει παρακολουθήσει άλλωστε πάρα πολλές φορές το έργο και δικαιωματικά βρέθηκε σε αυτή τη βραδιά όπως είναι παρούσα και σε κάθε βραδιά που είναι σημαντική για τον σύντροφό της.
Κώστας Σπυρόπουλος, Μαργαρίτα Δρούτσα
Κώστας Σπυρόπουλος, Πέτρος Λαγούτης
Πένυ Αγοραστού
Μένη Κωσταντινίδου, Στέλλα Κωστοπούλου, Πένυ Αγοραστού
Ζανό Ντάνιας, Σόφη Ζανίνου
Χριστίνα Πολίτη, Κώστας Σπυρόπουλος
Πρωταγωνιστούν
Κώστας Σπυρόπουλος, Πέτρος Λαγούτης, Μένη Κωσταντινίδου, Στέλλα Κωστοπούλου, Πένυ Αγοραστού ο Ζανό Ντάνιας και η Σόφη Ζανίνου
Υπόθεση 
Ο Ομάρ Ταρίφ, το τρελό Παόκι απ’ την Θεσαλλονίκη, ανανεωμένος με λουκ μοϊκάνα-βίκινγκ, κατεβαίνει με το ταξί του στην Αθήνα να συναντήσει το γιατρό! Ιδεοψυχαναγκασμός του η αριθμομανία.
Ο Μπάμπης Γραμμένος επιστρέφει με το μηχανάκι του… συνεχίζει να μην πατάει πάνω σε γραμμές αλλά, πλέον, και να τραυλίζει, όταν τις βλέπει – θέμα μεγάλο έχει πια ακόμα και με τη συμμετρία!
Ο «Ζαν Λουι» Φώτης Μαυρίδης έρχεται γαλλοτραφής τώρα και με σύνδρομό του το «Jill de la Turret»… και καταπληκτικά μπινελίκια σε άπταιστα γαλλικά! Ως κονφερασιέ, πλέον, σε κρουαζιερόπλοια μιμείται έξοχα γάτες σε όλες τις γλώσσες- εκτός δηλαδή από γαυγισματάκια που του «βγαίνουν» σε καταστάσεις στρες, ο Φώτης επενδύει και στις γάτες- με λίγα λόγια, κάνει το σύνδρομό του επάγγελμα!
Η Μαρία Κλεοπάτρα Μπιμπίκα, θεούσα πάντα, συνεχίζει να αρνείται ότι έρχεται στο γιατρό για την ίδια και τα τικ της, αλλά για μια φίλη, που δεν μπορεί να μετακινηθεί. Επικαλείται ακόμα όλους τους αγίους και τις ιδιότητες αυτών, ενώ, όταν ακούει τα γαλλικά του «Ζαν Λουι» Φώτη, αρχίζει και τα ξόρκια!
Η Λαρισαία Νίτσα Τσιάνου με το βαλιτσάκι-οπλοστάσιό της καθαρίζει και απολυμαίνει ό,τι βρει μπροστά της και χτυπάει μικρόβια και ιούς ανελέητα!
Η Λίλη Παπαγεωργοδημητρομανωλάκη επαναλαμβάνει από την πρώτη στιγμή ό,τι λέει πάντα 2 φορές και κάποιες φορές επαναλαμβάνει την τελευταία λέξη ή συλλαβή. Σύνδρομό της η παλιλλαλία!
Όλοι αυτοί, άγνωστοι μεταξύ τους, συναντώνται στον προθάλαμο του παγκοσμίου φήμης γιατρού, στις ικανότητες του οποίου έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους για οριστική θεραπεία. Ο γιατρός όμως λείπει και, όπως συνεχώς ενημερώνει τους ασθενείς η βοηθός του, προσπαθεί να έλθει και όλο κοντεύει και όλο όμως αργεί.
Οι ήρωές μας περιμένουν και όσο περιμένουν κουβεντιάζουν και όσο κουβεντιάζουν οδηγούνται μοιραία σε group therapy αυτοδίδακτο ελλείψει ιατρού• τα αποτελέσματα του άκρως απρόσμενα και ανατρεπτικά, ξεκαρδιστικά και συγκινητικά.
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Χριστίνα Πολίτη – Κώστας Σπυρόπουλος: Γιόρτασαν μαζί τις 500 παραστάσεις του Toc Toc [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2312892916998209212
Σχόλια
item