Γιάννενα: Έρχεται το 46ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Γιάννενα: Έρχεται το 46ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Έρχεται το 46ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Γιάννενα: Έρχεται το 46ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για την τακτοποίηση των οικονομικών στην οποία αναφέρει: "Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των εργασιών του 46ου Τακτικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας που θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 23 Απριλίου έως την Πέμπτη 26 Απριλίου  στα Ιωάννινα, στο Ξενοδοχείο «DU LAC», πολλοί Σύλλογοι-Μέλη δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά. 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Καταστατικού της Ομοσπονδίας προβλέπονται σχετικά τα πιο κάτω: ΑΡΘΡΟ 12: ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΟΣ: «Ταμειακά τακτοποιημένος θεωρείται ο Σύλλογος-Μέλος, που δεν οφείλει στην Ομοσπονδία και την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συνδρομές πάνω από δύο (2) συμπληρωμένους μήνες». 

ΑΡΘΡΟ 15: ΣΥΝΕΔΡΙΟ-ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: «Το συνέδριο συγκροτείται από τους αντιπροσώπους των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, σύμφωνα με το άρθρο 12 του Καταστατικού». 

Το ίδιο εξάλλου προκύπτει και από το άρθρο 10, παρ.1 του Ν.1264/1982, το οποίο επιτρέπει την συμμετοχή στις Αρχαιρεσίες μόνο των οικονομικά τακτοποιημένων Σωματείων. 

Κατόπιν όλων των πιο πάνω Καταστατικών διατάξεων αλλά και των διατάξεων του Νόμου δεν είναι δυνατή η συμμετοχή κανενός από τους Αντιπροσώπους των Συλλόγων-Μελών στις εργασίες του 46ου Τακτικού Συνεδρίου, αν δεν έχουν εκπληρώσει πλήρως τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. 

Σύμφωνα με απόφαση της Ομοσπονδίας τελευταία ημέρα οικονομικής τακτοποίησης έχει οριστεί η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018. 

Ως εκ τούτου, παρακαλείστε ΑΜΕΣΑ για την κατάθεση όλων των δικαιολογητικών για τη νομιμοποίηση των Αντιπροσώπων αλλά και για την οικονομική τακτοποίηση των Συλλόγων-Μελών, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το 46ο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας χωρίς προβλήματα" καταλήγει η ανακοίνωση. 

epirusgate.blogspot.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Έρχεται το 46ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 8237379610789488660
Σχόλια
item