Γιάννενα: Πραγματοποιήθηκε το 3ο εργαστήριο για το παραλίμνιο μέτωπο Γιάννενα: Πραγματοποιήθηκε το 3ο εργαστήριο για το παραλίμνιο μέτωπο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Πραγματοποιήθηκε το 3ο εργαστήριο για το παραλίμνιο μέτωπο

Γιάννενα: Πραγματοποιήθηκε το 3ο εργαστήριο για το παραλίμνιο μέτωπο

Την μεγαλύτερη ενεργοποίηση του πολίτη επιθυμεί η δημοτική αρχή που διοργάνωσε το τρίτο και τελευταίο εργαστήριο όπου ακούστηκαν απόψεις για το παραλίμνιο μέτωπο και κατατέθηκαν προτάσεις. Η συνάντηση  παρουσία του αντιδημάρχου Θανάση Μανταλόβα, έγινε στο Επιστημονικό & Τεχνολογικό 

Πάρκο Ηπείρου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων. Για πολλές ώρες οι πολίτες κατεθεσαν τις απόψεις και τις σκέψεις τους που θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα διαβούλευσης του Δήμου Ιωαννιτών. Τη διαδικασία υποστήριξε η ομάδα έργου «Ανθεκτική Ευρώπη» του Δήμου Ιωαννιτών. 


Το 3ο εργαστήριο ήταν το τελευταίο μιας σειράς εργαστηρίων που υλοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανθεκτική Ευρώπη» και χτίζουν στα θεματικά εργαστήρια που προηγήθηκαν με ευρεία συμμετοχή. 

Tα αποτελέσματα του διαλόγου θα ληφθούν υπόψη στο σχεδιασμό και την εκπόνηση του Γενικού Προγραμματικού Σχεδίου - Masterplan για την ανάπλαση του αστικού παραλίμνιου μετώπου που εκπονεί ο Δήμος στο πλαίσιο του σχεδίου για την «αστική ανθεκτικότητα». 

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου "Resilient Europe" http://urbact.eu/resilient-europe του προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας URBACT III http://urbact.eu/.

epirusgate.blogspot.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Πραγματοποιήθηκε το 3ο εργαστήριο για το παραλίμνιο μέτωπο
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 7938690746557107774
Σχόλια
item