Άρτα: Βραβεύθηκαν οι 200 και πλέον εθελοντές που συμμετείχαν στον «4ο Δρόμο του Γιοφυριού»


Άρτα: Βραβεύθηκαν οι 200 και πλέον εθελοντές που συμμετείχαν στον «4ο Δρόμο του Γιοφυριού»
Με τη βράβευση των εθελοντών, σε μια κατάμεστη αίθουσα στην πνευματική στέγη του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «Σκουφάς» έπεσε και τυπικά η αυλαία του 4ου Ημιμαραθωνίου «Ο Δρόμος του Γιοφυριού», που διοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων την Κυριακή 15 Απριλίου.

Η καθιερωμένη, πλέον, εκδήλωση είχε σαν στόχο να τιμήσει και να προβάλλει το έργο των 200 και πλέον εθελοντών που εργάστηκαν για την επιτυχία του αγώνα. «Οι εθελοντές αποτελούν ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι κάθε επιτυχημένης διοργάνωσης και ιδιαίτερα του Δρόμου του Γιοφυριού» ανέφερε, αρχικά, στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Και συνέχισε: «Ευχαριστώ από καρδιάς όλους σας, διότι η επιτυχία του αγώνα οφείλεται σε πολύ σημαντικό βαθμό στη δική σας ανιδιοτελή προσφορά. Η σημερινή βράβευση είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. 



Χαίρομαι πραγματικά, γιατί η οικογένεια του Δρόμου του Γιοφυριού μεγαλώνει διαρκώς και κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας επιθυμούν να βοηθήσουν σε μια διοργάνωση που ξεπερνά τα όρια της Άρτας και της Ηπείρου. 

Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής και με το παράδειγμά σας αποδεικνύετε ότι είστε δίπλα στην Άρτα και η πόλη χρειάζεται τη σημαντική προσφορά σας» κατέληξε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος.

Υπενθύμισε, ακόμη, ότι ο Δήμος Αρταίων έχει θεσπίσει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια την Χάρτα και το Μητρώο του Εθελοντή, όπου μπορούν να ενταχθούν συμπολίτες όλων των ηλικιών, που επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής.

Να σημειωθεί, ότι ο αγώνας έχει κάθε χρόνο και κοινωνικό στόχο, με τον φετινό να είναι η διάθεση μέρους των εσόδων για την ενίσχυση της έναρξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Συσσιτίου και Φαρμακείου, μιας δομής που θα βοηθήσει σημαντικά τους απόρους και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του Δήμου.

Παράλληλα, βραβεύθηκαν όλοι οι αθλητές ΑμεΑ που συμμετείχαν στον αγώνα, καθώς και τα σχολεία των οποίων οι μαθητές έτρεξαν στους σχολικούς αγώνες, ενώ κάθε εθελοντής παρέλαβε αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

maxitisartas.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Βραβεύθηκαν οι 200 και πλέον εθελοντές που συμμετείχαν στον «4ο Δρόμο του Γιοφυριού»
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7698471874035394102
item