Πρόεδρος ΟΑΕΔ: Η ανεργία είναι σίγουρο ότι θα πέσει κάτω από το 20% εντός του 2018 Πρόεδρος ΟΑΕΔ: Η ανεργία είναι σίγουρο ότι θα πέσει κάτω από το 20% εντός του 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρόεδρος ΟΑΕΔ: Η ανεργία είναι σίγουρο ότι θα πέσει κάτω από το 20% εντός του 2018

Φωτογραφία: Eurokinissi
Για περαιτέρω μείωση του ποσοστού της ανεργίας εντός του 2018 έκανε λόγο η πρόεδρος και διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) Μαρία Καραμεσίνη, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».
Παράλληλα, αναφέρθηκε στους θετικούς δείκτες που καταγράφονται, μεταξύ άλλων, στη βιομηχανία και στη μεταποίηση.
«Η ανεργία είναι σίγουρο ότι θα πέσει κάτω από το 20%. Το θέμα είναι, αν θα φτάσει κοντά στο 18%, αυτός είναι ο στόχος», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Καραμεσίνη, επισημαίνοντας ότι επιδίωξη είναι η βελτίωση της ποιότητας των θέσεων εργασίας.
«Αυτή τη στιγμή, πρέπει να δούμε συνδυαστικά το θέμα της μείωσης της ανεργίας με αύξηση των θέσεων εργασίας και βελτίωση της ποιότητάς τους. Είμαστε μπροστά σε μία πιο σύνθετη πραγματικότητα. Όμως, μας επιτρέπετε πλέον να θέτουμε στόχους οι οποίοι είναι πιο φιλόδοξοι σε σχέση με το παρελθόν», σημείωσε η πρόεδρος και διοικήτρια του ΟΑΕΔ.
Πηγή: απε-μπε

Epirusblog Gr
5 of 5
Πρόεδρος ΟΑΕΔ: Η ανεργία είναι σίγουρο ότι θα πέσει κάτω από το 20% εντός του 2018
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 4009361135552563893
Σχόλια
item