Γιάννενα: Στις 13 Μαΐου οι κάλπες στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Γιάννενα: Στις 13 Μαΐου οι κάλπες στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Στις 13 Μαΐου οι κάλπες στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων

Γιάννενα: Στις 13 Μαΐου οι κάλπες στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων

Σε τροχιά εσωκομματικών εκλογών μπήκε και επίσημα η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, με τη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή να ανακοινώνει τις διαδικασίες για τις αρχαιρεσίες της 13ης Μαΐου, αρχικά σε ό,τι αφορά την κατάθεση υποψηφιοτήτων.

Σε πρώτη φάση, συγκροτήθηκαν οι Δημοτικές Εφορευτικές Επιτροπές (ΔΗΜ.ΕΦ.Ε.) Βορείων Τζουμέρκων, Δωδώνης, Ζαγορίου, Ζίτσας, Ιωαννίνων, Κόνιτσας, Μετσόβου και Πωγωνίου, υπό την εποπτεία των οποίων διεξάγεται η εκλογική διαδικασία στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις.

Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στα αξιώματα του προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης, των μελών της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής και του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. θα υποβάλονται στη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή Ιωαννίνων. Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στα αξιώματα των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ε. θα υποβάλλονται στην αρμόδια ΔΗΜ.ΕΦ.Ε.


Όλες οι δηλώσεις υποψηφιοτήτων θα υποβάλλονται στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων (Πυρσινέλλα 14, 3ος όροφος, τηλέφωνο: 2651712425), από αύριο Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου. Οι ώρες υποβολής είναι από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, με εξαίρεση το απόγευμα της τελευταίας ημέρας, όπου η καταληκτική ώρα είναι στις 7 το απόγευμα.


Όσοι υποψήφιοι θέλουν να ενημερωθούν διεξοδικά σχετικά με τα δικαιολογητικά κατάθεσης υποψηφιοτήτων (έντυπα, υπεύθυνη δήλωση, αποδεικτικό κατάθεσης για τη συμμετοχή στις εκλογές στο λογαριασμό της ΝΔ, κ.λπ.) μπορούν είτε τηλεφωνούν στο 2651712425 είτε να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γραμματείας Οργανωτικού στον σύνδεσμο https://nd.gr/organotikoy.


Επισημαίνεται ότι όσοι μέχρι σήμερα δεν έχουν καταβάλει την οικονομική συνδρομή του έτους 2018, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους έως τις 4 Μαΐου, εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής, μόνο ηλεκτρονικά. Εάν κάποιος δεν έχει εγγραφεί ή δεν έχει ανανεώσει την κάρτα μέλους ηλεκτρονικά έως τις 4 Μαΐου, δε θα είναι εφικτό να ψηφίσει την ημέρα της 


Η χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://my.nd.gr/ Ωστόσο, για τη διευκόλυνση των παλαιών ή νέων μελών σχετικά με την ηλεκτρονική υποβολή της οικονομικής συνδρομής, θα βρίσκονται καθημερινά, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων, εθελοντές, ώστε να συνδράμουν στην όλη διαδικασία. Οι ώρες που θα βρίσκονται οι εθελοντές.


Μετά από την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, η Ν.Ε.Φ.Ε. Ιωαννίνων θα εκδώσει νέο δελτίο τύπου, σχετικά με τους χώρους που θα διενεργηθεί η ψηφοφορία στις 13 Μαΐου.


agon.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Στις 13 Μαΐου οι κάλπες στη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 8069431123529758713
Σχόλια
item