Παλαιική η Άμυνα στη Θράκη …Άνδρες Γυναίκες & Παιδιά στα Όπλα! (φωτό & video) Παλαιική η Άμυνα στη Θράκη …Άνδρες Γυναίκες & Παιδιά στα Όπλα! (φωτό & video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Παλαιική η Άμυνα στη Θράκη …Άνδρες Γυναίκες & Παιδιά στα Όπλα! (φωτό & video)

Παλαιική η Άμυνα στη Θράκη …Άνδρες Γυναίκες & Παιδιά στα Όπλα! (φωτό & video)
H Παλαιική Άμυνα που χρόνια ευαγγελίζονται πολλοί αλλά οι εκάστοτε Κυβερνώντες αποφεύγουν να την εφαρμόσουν όπως ο διάβολος το λιβάνι και μάλιστα είναι απορίας άξιο γιατί δεν εφαρμόζετε ώς πείραμα τουλάχιστον στις Ακριτικές Περιοχές ,έγινε πράξη στην Επέτειο της 25ης Μαρτίου !
Την ώρα που Οι Εθνοφύλακες ,οι  Έφεδροι αξιωματικοί και οι  Οπλίτες αποτελούν την Χρυσή Εφεδρεία του Ενεργού Στρατού …Αναγκάζονται και Εκπαιδεύονται με Πλαστικά όπλα ,όταν η Πατρίδα βάλλεται πανταχόθεν ,την ώρα που αντί να έχουμε τα Όπλα στο σπίτι υπο τον Έλεγχο των Αξιωματικών του Στρατού .
Εμείς τα στοιβάζουμε και τα αφήνουμε να σκουριάζουν στις Αποθήκες των Μονάδων Επιστρατεύσεως ,όσων έχουν ακόμη απομείνει…
Η Επικεφαλής Αξιωματικός Μαχήτρια του Έβρου …Δείχνει οτι δεν καταλαβαίνει και απο πολλά -πολλά
Αλλά σε μια Χώρα που όπως έχουν πεί σε όλους τους τόνους Επίτιμοι Αρχηγοί του ΓΕΣ οτι πρέπει να εξοπλίσουμε την Εθνοφυλακής και τους Εφέδρους …Εμείς περί άλλων τυρβάζουμε!
Αλλά την κατάσταση έστω για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου έσωσαν κάποια παιδιά που Παρέλασαν στην Παρέλαση με Στρατιωτική Στολή και έφεραν και Οπλισμό έστω και Πλαστικό!
Στη Θράκη  και στον Έβρο οι Πολίτες που νιώθουν την ανάσα του Τούρκου στο σβέρκο τους και το νιώθουν και το ζούνε καθημερινά και η Αγάπη για την Πατρίδα και στο Στρατό είναι δεδομένη!
Το να είσαι Πολεμιστής δεν σημαίνει ντε και καλά οτι είσαι και Πολεμοχαρής …Αλλά στην Χώρα που την δειλία την έχουμε βαφτίσει ώς ψυχραιμία όλα είναι πιθανά!
Άψογος βηματισμός, καμάρι και ηθικό ακμαιότατο. Είναι ο μικρός που άνοιξε τη στρατιωτική παρέλαση στην Αλεξανδρούπολη και κέρδισε το μεγαλύτερο χειροκρότημα. 
Απολαύστε τον.
Epirusblog Gr
5 of 5
Παλαιική η Άμυνα στη Θράκη …Άνδρες Γυναίκες & Παιδιά στα Όπλα! (φωτό & video)
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6395698018826443794
Σχόλια
item