Ελένη Πετρουλάκη: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της! Video Ελένη Πετρουλάκη: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της! Video | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Πετρουλάκη: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της! Video

Ελένη Πετρουλάκη: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της! Video
Η Ελένη Πετρουλάκη βιώνει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της! Η γνωστή γυμνάστρια απολαμβάνει τόσο την επαγγελματική επιτυχία όσο και την προσωπική, καθώς εκείνη και ο σύζυγός της, Ίλια Ίβιτς, έχουν αποκτήσει την οικογένεια που πάντα επιθυμούσαν.
Το ζευγάρι έχει μαζί τέσσερις κόρες – την Άννα-Μαρία, τις δίδυμες Θεοδώρα και Μίλα και την Ιλιάνα – και ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.
Η γοητευτική Ελένη έχει γενέθλια και τα γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντας ένα pre-birthday party! Η personal trainer κάλεσε μερικούς από τους καλύτερους φίλους της και διασκέδασαν όλοι μαζί, με υπέροχο φαγητό και μουσική. 
Η Ελένη Πετρουλάκη ανέβασε στιγμιότυπα στα social media από το ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων της, γράφοντας πως στην ζωή μας αξίζει να έχουμε ανθρώπους που μας αγαπούν πραγματικά! Κάτι που η ίδια το έχει πετύχει και είναι πολύ χαρούμενη για αυτό.
Δες όλα τα στιγμιότυπα:
Epirusblog Gr
5 of 5
Ελένη Πετρουλάκη: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της! Video
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4898874701565769568
Σχόλια
item