Η συγκινητική εξομολόγηση του Αντώνη Κανάκη για τον πατέρα του [vid]

Η συγκινητική εξομολόγηση του Αντώνη Κανάκη για τον πατέρα του [vid] | tlife.gr
Ο Αντώνης Κανάκης επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες! Το βράδυ της Τετάρτης έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 με τη νέα του εκπομπή. Μια εκπομπή που δεν έχει καμία σχέση, όπως σημείωσε και ο ίδιος στην έναρξή της, με όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι στιγμής στην ελληνική τηλεόραση. 
«Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Να δημιουργήσουμε μια κατάσταση, ένα πλαίσιο, ένα περιβάλλον… Μια ανθρώπινη παρέα που θα επικοινωνήσει με τον κόσμο έξω. 
Η μία εκπομπή μπορεί να είναι τελείως διαφορετική από την επόμενη», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.
Λίγη ώρα αργότερα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 έκανε τους τηλεθεατές να συγκινηθούν με την εξομολόγησή του. Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε για τον πατέρα του στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία και μάλιστα έχει γράψει για εκείνον κι ένα βιβλίο.
Ο ίδιος αναφέρθηκε σε μία συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα και σε μία συγκεκριμένη ερώτηση που του έγινε. Αφορούσε το αν έχει μετανιώσει κάτι στη ζωή του. “Το σκέφτηκα και απάντησα ότι ενώ νιώθω ότι έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα, συγχρόνως νιώθω ότι δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. 
Αλλά είμαι σίγουρος ότι έχω μετανιώσει για κάτι. Και αυτό το κάτι έχει να κάνει μόνο και μόνο με τον μπαμπά μου. 
Ενώ ήμασταν πολύ κοντά, έχω μετανιώσει που δεν πέρασα ακόμη περισσότερο χρόνο μαζί του και έχω μετανιώσει και όλες τις φορές που του φέρθηκα άσχημα. Χαρείτε τους όσο περισσότερο μπορείτε», είπε.
Δες την συγκινητική εξομολόγηση του Αντώνη Κανάκη στο βίντεο του ZappIt:
epirusblog.gr
5 of 5
Η συγκινητική εξομολόγηση του Αντώνη Κανάκη για τον πατέρα του [vid]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5130172160333389009
item