Οι top 5 αντρικές φαντασιώσεις! Αντέχεις να τις μάθεις; Οι top 5 αντρικές φαντασιώσεις! Αντέχεις να τις μάθεις; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι top 5 αντρικές φαντασιώσεις! Αντέχεις να τις μάθεις;

Οι top 5 αντρικές φαντασιώσεις! Αντέχεις να τις μάθεις;
Υπάρχουν φορές που πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται… «βρόμικα»;
Σε φαντάζεσαι δεμένη στο κρεβάτι σαν την ηρωίδα από τις «50 αποχρώσεις του γκρι» στο έλεος του εραστή δυνάστη σου; Δεν είσαι η μόνη. Δες τι βρήκαμε στο περιοδικό TheBODY! 
Από την Έλλη Μαραγκάκη
Ο… ματάκιας
Σχεδόν οι μισοί όσων έλαβαν μέρος στην έρευνα έχουν φαντασιώσεις ή τους εξιτάρει η ιδέα να βλέπουν αγνώστους να γδύνονται ή να κάνουν σεξ. Ενώ το 1/3 από αυτούς είπαν ότι το έχουν κάνει πράξη κάποια στιγμή στη ζωή τους.
Γόβα στιλέτο
Περίπου το 1/4 των ερωτηθέντων απάντησαν ότι σε κάποια φάση της ζωής τους έχουν διεγερθεί από ένα μη σεξουαλικό αντικείμενο, όπως για παράδειγμα ένα ζευγάρι γόβες ή ένα μεταξωτό μαντήλι.
In public
Το 30% παραδέχτηκε ότι έχει κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο με μάλιστα αυξημένο τον κίνδυνο να γίνουν αντιληπτοί.
Touch me
Σχεδόν το 1/4 των συμμετεχόντων δήλωσε ότι έχει διεγερθεί ή έχει κάνει ερωτικές σκέψεις ακουμπώντας τυχαία έναν άγνωστο. Μάλιστα ο ακριβής όρος ονομάζεται Εφαψιμανία.
Μίλα μου βρόμικα
Τέλος το 20% δήλωσε ότι διεγείρεται σεξουαλικά στη σκέψη ότι συμμετέχει σε μαζοχιστικές σκηνές ή έχει ταπεινωθεί κατά την ερωτική πράξη. Συνήθως με την χρήση χειροπεδών, μαστιγίων κλπ.
Epirusblog Gr
5 of 5
Οι top 5 αντρικές φαντασιώσεις! Αντέχεις να τις μάθεις;
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3490178159834622625
Σχόλια
item