Ελένη Χατζίδου: Από το Survivor στην πασαρέλα! Ελένη Χατζίδου: Από το Survivor στην πασαρέλα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Χατζίδου: Από το Survivor στην πασαρέλα!

Ελένη Χατζίδου: Από το Survivor στην πασαρέλα! | tlife.gr
Από την παραλία του Άγιου Δομίνικου στην πασαρέλα η Ελένη Χατζίδου.
Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίχτρια των διάσημων του Survivor, αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης, γύρισε στην Ελλάδα και αμέσως βρέθηκε σε γνωστό ατελιέ μόδας για να κάνει fitting για την πασαρέλα. 
Βλέπεις η Ελένη Χατζίδου συμμετείχε στο fashion show του σχεδιαστή μόδας των επωνύμων, Σπύρου Στεφανουδάκη και έκλεψε τις εντυπώσεις.
Σέξι και εντυπωσιακή, η Ελένη Χατζίδου περπάτησε στο catwalk που πραγματοποιήθηκε στο Art Factory, όπου ο Σπύρος Στεφανουδάκης παρουσίασε την Haute Couture Collection Άνοιξη- Καλοκαίρι 2018. 
Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα, φορώντας μια από τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες του σχεδιαστή έκλεισε το fashion show και κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.
  
Χαμογελαστή και ηλιοκαμένη μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο, η Ελένη έδειξε να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την εμφάνισή της στην πασαρέλα και δεν σταμάτησε να δέχεται στα παρασκήνια ερωτήσεις για το Survivor!
Με τον σχεδιαστή Σπύρο Στεφανουδάκη
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
tlife.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Ελένη Χατζίδου: Από το Survivor στην πασαρέλα!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 821358767911896694
Σχόλια
item