Καταγγελίες της Sunday Mirror για κύκλωμα παιδεραστών στη Βρετανία Καταγγελίες της Sunday Mirror για κύκλωμα παιδεραστών στη Βρετανία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Καταγγελίες της Sunday Mirror για κύκλωμα παιδεραστών στη Βρετανία

Καταγγελίες της Sunday Mirror για κύκλωμα παιδεραστών στη Βρετανία
Καταγγελίες για τη δράση κυκλώματος παιδεραστών, που κακοποίησε έως και 1.000 κορίτσιασε διάστημα 40 ετών στην κεντρική Αγγλία, διατυπώνει με άρθρο της η εφημερίδα Sunday Mirror.
Στο πλαίσιο της δράσης ενός εκ των χειρότερων δικτύων παιδεραστών στη σύγχρονη ιστορία της Βρετανίας, τα παιδιά παρασύρονταν από τις οικογένειές τους με δολώματα, κατόπιν τα νάρκωναν, τα χτυπούσαν και τα βίαζαν, περιγράφεται στο άρθρο.
Η δικηγόρος Λούσι Άλαν, από το Τέλφορντ, διατύπωσε την εκτίμηση ότι τα ευρήματα της εφημερίδας είναι «εξαιρετικά σοβαρά και σοκαριστικά» και ζήτησε να διεξαχθεί δημόσια έρευνα. «Θα θέσω το θέμα ενώπιον των υπουργών στο κοινοβούλιο και θα χρησιμοποιήσω κάθε πιθανό τρόπο για να διασφαλίσω ότι τα γεγονότα θα γίνουν γνωστά» έγραψε στο ιστολόγιό της.
Επικαλούμενη αρχεία από το τοπικό συμβούλιο του Τέλφορντ, η εφημερίδα Mirror έγραψε ότι κοινωνικές υπηρεσίεςδάσκαλοι και εργαζόμενοι στον τομέα της ψυχικής υγείας γνώριζαν για την υπόθεση και δεν ενημέρωσαν την αστυνομία.
Η αστυνομία του Γουέστ Μέρσια επισήμανε από την πλευρά της ότι λαμβάνει «εξαιρετικά σοβαρά» υπόψη της την υπόθεση, αλλά οι πληροφορίες που δημοσίευσε η Mirror δεν είναι καινούργιες και έχουν προκύψει από πολλές υποθέσεις, μεταξύ αυτών και μια επιχείρηση των αρχών το 2013.
«Αυτή ήταν μία από τις πρώτες περίπλοκες και κρίσιμης σημασίας έρευνες σχετικά με κατηγορίες αποπλάνησης παιδιών» δήλωσε ο Μάρτιν Έβανς, ο υπαρχηγός της αστυνομίας, σε μια ανακοίνωση. «Επικεντρώνεται… στο Τέλφορντ κα το Ρέκιν και είχε ως αποτέλεσμα την καταδίκη 7 ανδρών σε κάθειρξη συνολικά 49 ετών».
Epirusblog Gr
5 of 5
Καταγγελίες της Sunday Mirror για κύκλωμα παιδεραστών στη Βρετανία
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 6852774234282595198
Σχόλια
item