Οι επώνυμες κυρίες της showbiz γιόρτασαν την Ημέρα της Γυναικάς με Σάκη Ρουβά Οι επώνυμες κυρίες της showbiz γιόρτασαν την Ημέρα της Γυναικάς με Σάκη Ρουβά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι επώνυμες κυρίες της showbiz γιόρτασαν την Ημέρα της Γυναικάς με Σάκη Ρουβά

Οι επώνυμες κυρίες της showbiz γιόρτασαν την Ημέρα της Γυναικάς με Σάκη Ρουβά
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ο Σάκης Ρουβάς, η ομάδα του «Estate» και ο Λάμψη 92,3 διοργάνωσαν ένα φαντασμαγορικό party με πρωταγωνιστή τον κορυφαίο Έλληνα σταρ.
Ο Σάκης Ρουβάς ερμήνευσε μερικές από τις διαχρονικές επιτυχίες του αλλά και πολλά από τα ερωτικά του τραγούδια, για περισσότερους από 1500 ακροατές του Λάμψη 92,3. 
Το party μάλιστα, έγινε στο Estate, στο μαγαζί που φιλοξένησε τις περασμένες εβδομάδες το επιτυχημένο πρόγραμμα του αγαπημένου μας τραγουδιστή. 

Την ξεχωριστή βραδιά παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ στο νυχτερινό κέντρο κατέφθασαν από νωρίς εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz αλλά και του δημοσιογραφικού κόσμου. 

Ο Σάκης Ρουβάς, για ακόμη μια φορά, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και έκανε όλες τις γυναίκες στο μαγαζί να «λιώσουν» με τις τεράστιες επιτυχίες του και φυσικά να γιορτάσουν την Ημέρα της Γυναίκας παρέα με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ στο «Estate».

Χριστιάνα Γαργαροπούλου-Ραμόνα Βλαντή-Ειρήνη Παπαδοπούλου-Ελένη Χατζίδου


Αλεξάνδρα Παναγιώταρου-Αριστομένης Γιαννόπουλος-Τραϊάνα Ανανία-Ελένη ΧατζίδουΕλένη Χατζίδου-Κατερίνα ΧαλικιάΕλένη Βαΐτσου-Μαριλένα ΠαναγιωτοπούλουΜαρία Φραγκάκη-Νίκος ΜάρκογλουΕιρήνη ΠαπαδοπούλουΒίκυ Κουλιανού-Τραϊάνα Ανανία-Χριστίνα Παππά-Μαρία Καλάβρια

govastileto.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Οι επώνυμες κυρίες της showbiz γιόρτασαν την Ημέρα της Γυναικάς με Σάκη Ρουβά
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2290210426764531044
Σχόλια
item