Θύμα Τούρκων χάκερ και η sexy Αλεξανδράκη Θύμα Τούρκων χάκερ και η sexy Αλεξανδράκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θύμα Τούρκων χάκερ και η sexy Αλεξανδράκη

Θύμα Τούρκων χάκερ και η sexy Αλεξανδράκη
Μετά την επίθεση σε λαμπερά κορίτσια της showbiz, σειρά πήρε  και το γνωστό μοντέλο, που έχασε τον έλεγχο του λογαριασμού του.
Ξαναχτύπησαν οι Τούρκοι εθνικιστές χάκερ, με νέο θύμα τους τη Δήμητρα Αλεξανδράκη! 
Μετά τη Δέσποινα Καμπούρη, με την οποία έκαναν την αρχή, την Κόνι Μεταξά, τη Ζοζεφίν Βέντελ και την Ευαγγελία Αραβανή, που ήταν οι τελευταίοι στόχοι τους μέσα στο Σαββατοκύριακο, τώρα ήρθε η σειρά του γνωστού μοντέλου να χάσει τον έλεγχο του λογαριασμού του στο Ιnstagram. 
Οπως και σε προηγούμενες περιπτώσεις, η εικόνα του προφίλ της όμορφης μελαχρινής αντικαταστάθηκε με ένα πορτρέτο του Κεμάλ Ατατούρκ.

Η αντίδρασή της ήταν άμεση, καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία στον επαγγελματικό λογαριασμό που διαθέτει, και έγραψε στη λεζάντα: «Το προφίλ @dimitraalexandraki1 το χάκαραν Τούρκοι εθνικιστές! 
Εχω μιλήσει με την Αστυνομία, σε δυο ημέρες θα το πάρω πίσω! Αν μπορείτε, κάντε share. Ευχαριστώ πάρα πολύ».


Η σέξι Δήμητρα, περισσότερο υποψιασμένη από τις celebrities... συναδέλφισσές της, λειτούργησε με αμεσότητα και ψυχραιμία, καθώς τις προηγούμενες μέρες ήταν απανωτά τα χτυπήματα των χάκερ εναντίον των λαμπερών κυριών και γι’ αυτό είχε σημάνει συναγερμός στη showbiz. 
Μάλιστα, τα social media των Αραβανή, Βέντελ και Μεταξά χτυπήθηκαν μέσα σε μόλις δύο εικοσιτετράωρα, με τον λογαριασμό της παρουσιάστριας του «DWTS» στο facebook να ελέγχεται τελευταίος από τους Τούρκους χάκερ.

Η εικόνα του προφίλ της Ευαγγελίας αντικαταστάθηκε με μια φωτογραφία του Τούρκου εθνάρχη, ενώ το εξώφυλλο με μία της τουρκικής σημαίας. Παράλληλα, αναρτήθηκαν στο χρονολόγιό της αρκετά μηνύματα υπέρ της γειτονικής χώρας, όπως επίσης ένα βίντεο που έδειχνε πώς έγινε η διαδικτυακή επίθεση.

Σε ό,τι αφορά τα social media της Ζοζεφίν και της Κόνι, οι χάκερ μπήκαν στους λογαριασμούς τους, έκλεψαν φωτογραφίες τους και άλλαξαν τα ονόματά τους στα προφίλ. Και μη χειρότερα δηλαδή!
Epirusblog Gr
5 of 5
Θύμα Τούρκων χάκερ και η sexy Αλεξανδράκη
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5088145318642950372
Σχόλια
item